Nieuws

Limburgse act Saigai is geselecteerd voor Popsport NL!

Sittard-  Op zondag 5 juni 2022 heeft in Poppodium Volt in Sittard de eindshowcase van Popsport Limburg 2022 plaatsgevonden. Daarin werd bekend gemaakt dat Saigai doorstromer van Popsport Limburg is. Hij zal deelnemen aan het Popsport NL traject en kreeg tevens een dagticket voor Pinkpop.

Voor de deelnemers van Popsport Limburg 2022 was de gehele middag gereserveerd om zich te kunnen presenteren aan een breder publiek in Poppodium Volt. Ook de trajectcoaches waren aanwezig om de voortgang te beoordelen. Tijdens de prijsuitreiking werden drie prijzen uitgereikt. Deelneemster Norah Rhodes, schreef volgens de trajectcoaches de meest originele song en won daarmee “Song van de dag”. Deelnemer Luca André had het meeste publiek meegebracht en won daarmee de publieksprijs. Beiden krijgen budget om zijn of haar logo te laten drukken op banners en stickers.

En de trajectcoaches Nienke Wijnhoven, Laurent Beemer en Wout van Haaren waren er unaniem over eens dat Saigai, Borus Visser, de meeste vooruitgang heeft geboekt en mag doorstromen naar Popsport NL. Bij Popsport NL krijgt Saigai een verder ontwikkelingstraject  aangeboden waarin hij onder begeleiding van een personal coach klaar gestoomd worden voor de Popsport Live Sessions: hierbij wordt de studio van de Staat omgebouwd tot een intieme setting, waar zij een clip mogen opnemen. Ook Saigai kriigt budget om zijn logo op banners en stickers te laten drukken en heeft een ticket gekregen om op zondag 19 juni Pinkpop 2022 te bezoeken.

Popsport Limburg is een regionaal programma van Popsport. Tijdens Popsport Limburg 2022 werden zeven acts intensief begeleid en volgden ze muziekinhoudelijke en zakelijke coaching sessies, die speciaal op hun skills, muziekstijl en doelen werden afgestemd. Ook gingen ze de studio in en deden ze podiumervaring op, door middel van de eindshowcase.

Alle acts die meededen aan Popsport Limburg 2022 zijn (met uniek interviews) te bekijken via: https://www.popinlimburg.nl/projecten/popsport/

Gerelateerde artikelen met Limburgse act Saigai is geselecteerd voor Popsport NL!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht