Nieuws

Leon Verdonschot presenteert Quarantalks met…. Tim Knol

De Muziekgieterij in Maastricht, haar productiehuis M-PX en journalist/presentator Leon Verdonschot een starten aanstaande zondag samen een nieuw initiatief: QUARANTALKS. Een wekelijkse live-talkshow vanuit een lege Muziekgieterij. Live gestreamd van 17:00 tot 17:45 uur, en later terug te kijken via het YouTube-kanaal van M-PX.

In QUARANTALKS ontvangt Leon Verdonschot iedere zondagmiddag een muzikant, die op ruim anderhalve meter van hem plaatsneemt. Nu we allemaal de dagen thuis doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, welke voorwerpen dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Elk interview eindigt met een akoestisch optreden. De eerste gast aanstaande zondag is Tim Knol.

Tim Knol brak in 2010 door met zijn single ‘Sam’. Hij stond onder meer op Pinkpop en Lowlands, maakte garagerock met zijn band The Miseries en de Blue Grass Boogiemen. Op dit moment werkt hij aan zijn ‘The Lost and Found Tapes’, die verschijnt op zijn eigen platenlabel ‘I Love My Label’.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht