Nieuws

Lentekriebels: optreden van o.a. Lotte Walda en (gratis) deelnemen aan de Afro Brazil Percussie workshop!

LOTTE WALDA De 19-jarige singer-songwriter uit Heerlen deed mee aan Giels Talentenjacht, trad op bij DWDD en stond met Douwe Bob op het podium van Paradiso. Binnenkort is ze ook te bewonderen op Pinkpop. Wat een groot talent… en wij hebben de eer om haar samen met haar band bij ons in Sittard te mogen verwelkomen op 25 mei a.s. !! Het zal een sfeervolle avond worden, waarop het publiek de bijzondere (misschien wel laatste?) kans krijgt om zich te laten vervoeren door haar prachtige stem in de setting van een huiskamerconcert. Lotte staat namelijk aan de vooravond van haar doorbraak, dat is één ding dat zeker is! Er zijn nog kaarten….maar…wees snel, want er zijn nog maar een beperkt aantal in omloop en OP = OP! Prijs per ticket: SLECHTS € 7,50

Naast het programma Lotte Walda & Band, zal er om 19.00 uur een GRATIS bij te wonen Afro Brazil Percussie workshop worden gegeven door Jan Hendricks van Teramang.org. Wil jij graag deelnemen? Dat kan! Vergeet je alleen niet op te geven! Reserveren en aanmelden voor de workshop is mogelijk door een mail te sturen naar teramang@live.nl met daarin je gegevens, met hoeveel personen je komt en of je mee zal doen met de workshop. Let’s prepare for summer!

Come celebrate with Lotte Walda & Band!

SEE YOU @ PARKLAAN 4, ‘T KLEESJ, SITTARD

Timetable:
19.00 – 20.00 uur  AFRO BRAZIL PERCUSSIE WORKSHOP BY TERAMANG
20.00 – 21.00 uur  ONTVANGST PUBLIEK / MUZIEK DOOR DJ
21.00 – 22.00 uur  LOTTE WALDA & BAND
22.00 – 00.00 uur  AFTER PARTY

Voor de exacte locatie  van de ruimte klik hier DIT EVENEMENT WORDT GEORGANISEERD DOOR TERAMANG AFRO BRAZIL PERCUSSIE MEER INFO? KIJK OP ONZE WEBSITE!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht