Nieuws

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL 2019

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL 2019 in Sporthal de Wetteling in Venray op zaterdag 25 mei a.s. met tributes to Rammstein, AC/DC, Metallica, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses en Foo Fighters

Op zaterdag 25 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour, na de succesvolle eerdere edities, naar de tot Rocktempel omgebouwde Sporthal de Wetteling in Venray voor wederom een ongekend Rock spektakel. Met de beste internationale tributes van Rammstein, AC/DC, Metallica, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses en Foo Fighters, XL podium, mega lichtshow en veel special effects wordt deze editie van LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL een aaneenschakeling van dynamische rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! De foodarea en een diversiteit aan merchandise maken dit unieke indoorfestival helemaal compleet.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale (tribute)bands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

Sporthal de Wetteling, Zuidsingel 2 in Venray, opent op zaterdag 25 mei a.s. haar deuren om 16.00 uur. Het programma start om 16.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 20,- via www.optisport.nl/venray en www.legendsofrocktributetour.com
Tickets dagkassa: € 25,-
Fysieke tickets:
– Primera
– Sporthal de Wetteling
– Plus Venray, Kruidenlaan 159 in Venray

– Plus Horst, Patronaat 13C in Horst

Parkeren = GRATIS!!

 

Line-up:
Vannstein – a tribute to Rammstein
Vannstein is een spectaculaire Rammstein tributeband uit Nederland, die qua sound en podiumpresentatie de originele Rammstein weet te evenaren. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire special effects en ook daarin weet Vannstein zich goed te vinden. In 2019 komt de band met zijn nieuwe show waarin flink geïnvesteerd is, en slaagt de band erin om het geheel naar een hoog nieuw level te brengen, met bijzonder veel visuele effecten. Een indrukwekkend decor, vlammenwerpers, dynamische lichtshow, etc. weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen. Alle hits zoals o.a. Du Hast, Ich Will en Sonne en de beste albumnummers worden op hoog niveau gespeeld. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

AC/DC by High Voltage (BE)
Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To Hell, Let There Be Rock, Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

Ozzy Osbourne by Blizzard Of Ozz (UK/DE)
Deze indrukwekkende eerbetoon aan Ozzy Osbourne is een vande meest opwindende tributebands in Europa. De podiumpresentatie en de prachtige stem met de unieke klankkleur van Ozzy maakt van leadzanger Mojo de ultieme Ozzy Osbourne look- & sound-a-like. Een hardcore Ozzy-fan op zich. Sluit je ogen en je zult geloven dat je ‘The Prince Of Darkness’ echt hoort. Als het gaat om tributebands, denken sommigen dat theatraliteit en een slaafse toewijding aan het uiterlijk van het origineel alles is dat je nodig hebt. Maar de sleutel tot het succes van een werkelijk goede tributeband is dat je de originele nummers zo goed speelt als de originele band. Met een mix van professionele muzikanten uit Duitsland en Engeland brengt Blizzard Of Ozz alle hits van Ozzy en Black Sabbath in een dynamische live show en waarmee de band het publiek vermaakt en ademloos achterlaat. All Aboard and let the madness begin!!

Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N’ Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N’ Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden…zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard – heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van… Foo Fighters!

Sporthal de Wetteling, Zuidsingel 2 in Venray, opent op zaterdag 25 mei a.s. haar deuren om 16.00 uur. Het programma start om 16.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 20,- via www.optisport.nl/venray en www.legendsofrocktributetour.com
Tickets dagkassa: € 25,-
Fysieke tickets:
– Primera
– Sporthal de Wetteling
– Plus Venray, Kruidenlaan 159 in Venray

– Plus Horst, Patronaat 13C in Horst

Parkeren = GRATIS!!

Gerelateerde artikelen met LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL 2019

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht