Nieuws

Legendarische hardcore band Madball aangekondigd voor Rise or Die Festival 2024

Met trots kondigen wij aan dat de iconische hardcore band Madball zal optreden op Rise or Die Festival 2024! Het festival, dat bekend staat om zijn intense energie en indrukwekkende line-up van hardcore en punk bands, zal dit jaar plaats vinden op 05 oktober in de Nieuwe Nor in Heerlen.

Madball, afkomstig uit New York City, is sinds hun oprichting in 1988 een van de meest invloedrijke en gerespecteerde namen in de hardcore scene. Met hun krachtige live optredens en onmiskenbare sound hebben ze een trouwe fanbase opgebouwd over de hele wereld. Hun komst naar Rise or Die Festival belooft een onvergetelijke show te worden voor de bezoekers.

Naast Madball zal Rise or Die Festival ook een breed scala aan andere nationale en internationale hardcore en punk acts presenteren. Het volledige programma is inmiddels bekend en de toevoeging van Madball belooft één van de hoogtepunten van het festival te worden.

Tickets voor Rise or Die Festival zijn te koop via de website van Nieuwe Nor. Zorg dat je er snel bij bent, want met een line-up als deze zullen de kaarten snel uitverkocht zijn!

We zien jullie graag op Rise or Die Festival voor een dag vol energie, passie en harde muziek!

Over Rise or Die Festival
Born From Pain, het vlaggenschip van de Heerlense Hardcore-scene, cureert sinds vorig jaar een festival in haar eigen thuisstad. De tweede editie van RISE OR DIE, naar het gelijknamige nummer van de band, vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2024 in en om de Nieuwe Nor. Het is een jaarlijks festival voor de hardcore, metalcore en punk scene en aanverwante genres zoals grindcore, thrash, groovemetal en beatdown. Het festival slaat een brug tussen nieuwe en oude liefhebbers van hardcore, metal en punk door de keuze van het programma en door meerdere locaties in de stad te betrekken.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht