Nieuws

Laatste ‘Nu of Nooit’ voorronde in Maastricht mét bekendmaking finalisten!

Na vier drukbezochte voorrondes door de hele provincie is het op 26 oktober aan de laatste vijf popacts om in Muziekgieterij Maastricht te strijden om een plekje in de finale van Nu of Nooit, met als hoofdprijs het openen van Pinkpop 2019! De professionele jury zal voor een laatste keer aandachtig kijken en luisteren naar alle shows van de avond, om vervolgens aan het eind van de avond bekend te maken welke vijf acts uit alle voorrondes als beste zijn beoordeeld en dus doorgaan naar de finale! Tevens wordt bekend welke act de meeste publieksstemmen heeft gekregen tijdens alle voorrondes en de publieksprijs wint ter waarde van 1000,- euro!

Programma voorronde 5 | vrijdag 26 oktober | Muziekgieterij, Maastricht:
Deuren: 20:00 uur | Programma: 21:00 – 01:00 uur

WHYBE  Singer-songwriter/Pop (Maastricht)
Oakland  Funky Pop (Maastricht)
OLIVER  Alternatieve Pop/Rock (Ransdaal)
The Ride  Rock (Maastricht)
Yila  Hiphop (Maastricht)

Voorverkoop: een ticket voor een voorronde kost in de vvk € 6,- (verkrijgbaar via de websites van de podia) en bij dagkassa  € 8,- (mits niet uitverkocht). De act met het meeste publiek tijdens de voorrondes, wint
€ 1000,- om te investeren in zijn/haar muzikale act/band. Fans van een deelnemer kunnen bij aankomst bij een voorronde hun stem uitbrengen om zijn/haar favoriet te steunen.

Prijzen: Aan het eind van iedere voorronde worden een ‘Muzikant van de avond’ en een ‘Boeking van de avond’ uitgeroepen. De muzikant van de avond ontvangt een goed gevulde goodiebag met leuke stimuleringsprijzen. De boeking van de avond wordt door het betreffende podium in de toekomst geboekt voor een show. Alle finalisten winnen een fotoshoot van een professionele popfotograaf en maken kans op podiumplekken op diverse Limburgse popfestivals (o.a. Bevrijdingsfestival Limburg, Mama’s Pride, Pop On Top). De winnaar van de finale krijgt een podiumplek op o.a. Pinkpop 2019, DVERS 2019 en wordt automatisch geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland. Verder krijgt de winnaar professionele coaching en technische begeleiding in het voortraject naar het Pinkpop festival en budget voor een studio opname.

Meer informatie over Nu of Nooit is te vinden op onze website: https://www.popinlimburg.nl/projecten/nu-of-nooit/.

Voor meer info over de voorrondes, of voor het kopen van tickets: bezoek de facebook events via https://www.facebook.com/popinlimburg/!

Gerelateerde artikelen met Laatste ‘Nu of Nooit’ voorronde in Maastricht mét bekendmaking finalisten!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht