Nieuws

Laatste ‘Nu of Nooit’ voorronde in Heerlen mét bekendmaking finalisten!

Na vier toffe voorrondes door de hele provincie is het op vrijdag 25 oktober aan de laatste vijf acts om in de Nieuwe Nor in Heerlen te strijden om een plekje in de finale van Nu of Nooit, met als hoofdprijs het openen van Pinkpop 2020! De professionele jury zal voor een laatste keer aandachtig kijken en luisteren naar alle shows van de avond, om vervolgens aan het eind van de avond bekend te maken welke vijf acts uit alle voorrondes als beste zijn beoordeeld en dus doorgaan naar de finale! Tevens wordt bekend welke act de meeste publieksstemmen heeft gekregen tijdens alle voorrondes en de publieksprijs wint ter waarde van 1000,- euro!

 Voorverkoop
Een ticket voor een voorronde kost € 6,- in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Nieuwe Nor. Mits een voorronde niet is uitverkocht, is er tijdens het evenement ook een dagkassa. De act met het meeste publiek tijdens de voorrondes, wint  € 1000,- om te investeren in zijn/haar muzikale act. Fans van een deelnemer kunnen bij aankomst bij een voorronde hun stem uitbrengen om zijn/haar favoriet te steunen.

Prijzen
Aan het eind van iedere voorronde worden een ‘Muzikant van de dag’ en een ‘Boeking van de dag’ uitgeroepen. De Muzikant van de dag ontvangt een goed gevulde goodiebag met leuke stimuleringsprijzen. De Boeking van de avond wordt door het betreffende podium in de toekomst geboekt voor een show. De winnaar van de finale krijgt een podiumplek op Pinkpop 2020! Verder krijgt de winnaar professionele coaching en technische begeleiding in het voortraject naar het Pinkpop festival en budget voor een studio opname.
De finalisten worden gekozen tijdens deze voorronde. De finale vindt plaats op zondag 8 december in de Muziekgieterij, Maastricht.

Programma voorronde 5 | vrijdag 25 oktober | Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen:
Deuren open: 20:00 uur | Programma: 21:00 – 01:00 uur

37 Degrees Pop (Heerlen)
A Minor Problem Rock / Punk (Heerlen)
CelineShanice Singer-songwriting (Heerlen)
Elle Hollis Pop (Brunssum)
IKIGA Post-pop (Heerlen)

 

Gerelateerde artikelen met Laatste ‘Nu of Nooit’ voorronde in Heerlen mét bekendmaking finalisten!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht