Nieuws

Kunstbende Open Podium en workshops in ECI Cultuurfabriek

Jonge talenten opgelet! Zondagmiddag 18 november 2018 organiseert Kunstbende Limburg een Open Podium in ECI Cultuurfabriek. Alle creatieve jongeren tussen de 13 en 18 jaar uit Roermond en omstreken mogen meedoen. Of je nou zelf muziek maakt, dicht, danst of acteert, alles kan en alles mag. Meedoen en komen kijken is gratis, maar Let op: vol is vol. Naast het Open Podium organiseert Kunstbende Limburg ook nog workshops DJ, Dans, Expo (beeldende kunst), Fashion, Film, Theater, Muziek en Taal. Opgeven voor het Open Podium of een van de workshops kan via de website.

Open podium

Kunstbende biedt jongeren een podium aan en geeft ze de kans om op te treden in een professionele omgeving. Aan een Open Podium zit geen wedstrijdelement verbonden. Je wordt dus niet beoordeeld door een jury. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en maak of schrijf jij eigen werk in de categorie Dans, Fashion, Muziek, Taal of Theater en wil je op een echt podium optreden voor publiek? Twijfel dan niet en geef je op via https://www.kunstbendelimburg.nl/eciroermond18/! Ook kun je deelnemen aan workshops, die door professionals gegeven zullen worden. Ook voor deze gratis workshops kun je je aanmelden via onze site.

Workshops

In samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg organiseert Kunstbende Limburg deze middag ook een aantal workshops. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop Dans, DJ, Fashion, Film, Expo, Muziek, Taal of Theater. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden plaats tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Bijvoorbeeld in de workshop DJ gaan de jongens van Jägerstrike je leren draaien en geven ze tips over hoe je je act kan verbeteren. In de workshop taal ga je met Kim Lee aan de slag met het ontdekken waar je inspiratie uit kan halen en hoe je dit omzet in woorden. Samen met Tommie Janssens ga je kijken naar je dansperformance en hoe je dit kunt verbeteren. Eline van de Ruit zal zich richten op het vinden van inspiratie om te gebruiken bij het ontwerpen van je eigen kleding. Meer informatie over de workshops kun je vinden op https://www.kunstbendelimburg.nl/eciroermond18/.

Over Kunstbende

Kunstbende is dé landelijke wedstrijd voor jong creatief talent tussen de 13 en 18 jaar oud. Jongeren door heel Nederland kunnen deelnemen in acht verschillende categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Kunstbende bereikte in Limburg veruit de meeste deelnemers ten opzichte van andere provincies in Nederland. Landelijk schreven meer dan 3000 jongeren zich in voor Kunstbende 2018. Kunstbende wordt in Limburg georganiseerd door Buro Pinkpop.

 

Gerelateerde artikelen met Kunstbende Open Podium en workshops in ECI Cultuurfabriek

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht