Nieuws

Kunstbende kick-off in Weert

Kunstbende organiseert in kunst- en cultuurcentrum RICK op zondag 24 november 2019 een workshopdag. Deze is bedoeld voor alle creatieve jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar uit de regio Weert en omstreken. Alles kan en alles mag, of je nou zelf muziek maakt of dicht, danst of acteert. Op deze dag organiseert Kunstbende workshops voor o.a. de categorieën Muziek, Dans en DJ. Meedoen is gratis en opgeven kan gratis via de website:  https://www.kunstbendelimburg.nl/rick2019/

Q&A
Emma Keuven is in 2009 begonnen met haar Youtube kanaal en heeft nu al 139k abonnees. Naast Youtube is ze ook heel actief op Instagram, Tik/Tok en heeft ze sinds begin 2019 een eigen podcast.
Wil jij haar ontmoeten en heb jij een brandende vraag? Als opening van onze workshopdag organiseren wij een QenA met Emma!

Workshop Dans
Deze workshopdans wordt gegeven door niemand minder dan Juvat Westendorp. Nederland leerde Juvat kennen door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Momenteel richt Juvat zich op het choreograferen. Waar hij eerst als danser voor stond is hij nu een van de vaste choreografen van Nike en Intersport!

Juvat zal dansstijlen als HipHop, Poppin en verschillende funk styles waarin voetenwerk centraal staat met elkaar combineren in twee toffe workshops!

Workshop Muziek
Het schrijven van eigen liedjes is zeker niet gemakkelijk. Hoe begin je nou eigenlijk met het schrijven van eigen liedjes? Waar haal je inspiratie uit? Deze workshop staat geheel in het teken van songwriting. Tijdens deze workshop worden deelnemers gecoacht door Rens Polman en Koen Brouwer. Het maakt niet uit of je weinig of veel ervaring hebt met het schrijven van eigen liedjes, iedereen wordt op zijn eigen niveau gecoacht. Naast singer-songwriters mogen ook bandjes deelnemen aan de workshop.

 Workshop Dj
Een te gekke kennismaking met het draaien en produceren van hedendaagse muziek!? Tijdens de dj workshop leer je kennis maken met de professionele Pioneer XDJ-RX2. Een mixdeck waarop alle features zitten die je nodig hebt! Als jullie de knoppen onder controle hebben ga je aan de slag met beatmatchen! Met tips en trics van echte dj’s ga je kennis maken met het vak waar we met toppers als Tiesto, Martin Garrix en Armin van Buuren ontzettend goed in zijn! Wie weet zit er wel een ware artiest in je!.

Workshop Podiumpresentatie
Hoe hou je je zenuwen in bedwang op een podium? Hoe ga je om met een microfoon? Hoe grijp je de aandacht van het publiek? Wat leg je vast en wat laat je over aan het toeval? Leer dit en meer bij de workshop podiumpresentatie van Rens en Koen! Voor deze workshop maakt het niet uit in welke categorie je mee wilt doen.

Over Kunstbende Limburg
Kunstbende is een landelijke organisatie die zich richt op talentontwikkeling en jongeren. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar kunnen meedoen aan de wedstrijd in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Komend jaar wordt Kunstbende voor de 30e keer georganiseerd. Kunstbende biedt ook workshops aan en verzorgt coachingstrajecten voor jongeren. Kunstbende wordt in Limburg georganiseerd door Buro Pinkpop.

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht