Nieuws

Komend weekend zakelijke coaching voor de finalisten van Nu of Nooit!

In de maand november worden A Minor Problem, Elle Hollis, Endeavour, Hoagy en Maxime x Glyn, de vijf finalisten van provinciale popwedstrijd Nu of Nooit, klaargestoomd voor de finale. Dit wordt o.a. gedaan door coaching dagen. Tijdens de eerste coaching dag op zondag 17 november in het Conservatorium van Maastricht gaan de geselecteerde acts onder begeleiding van professionele muzikale coaches uit de Nederlandse muziekindustrie werken aan hun muziek. De tweede coaching dag vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek op zondag 24 november. Hier krijgen de deelnemers allerlei zakelijke workshops op maat. Pop in Limburg wil de finalisten met deze coaching zo goed mogelijk voorbereiden op de finale.

Tijdens de zakelijke coaching in de ECI Cultuurfabriek Roermond gaan de finalisten op zakelijke speeddate met drie professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. De coaches die met onze finalisten aan de slag gaan, zijn: Cyriel Marijnissen, Ton van der Werf en Johan van Stratum.

 

Cyriel Marijnissen (Het Agentschap, C! Producties) is expert op het gebied van Branding & Profilering. Hier gaat hij dan ook met de finalisten over in gesprek. “Het imago van een artiest is net zo belangrijk als de muziek.”

Ton van der Werf (Endewerf Management, HKU) weet alles van management! Hij zal zich voornamelijk richten op vragen omtrent missie en visie.

Johan van Stratum (bassist, tourmanager, bandcoach, opleidingscoördinator van de “Metal Factory” ’s werelds eerste MBO metal onderwijs) gaat met de finalisten praten over het opzetten van timelines & realistische doelen formuleren.

Afgelopen maand streden er 25 acts in 5 voorrondes door de hele provincie voor een plek in de finale van Nu of Nooit. Elk weekend in oktober vonden er voorrondes plaats in de professionele poppodia van Limburg, te weten Poppodium Volt, Poppodium Grenswerk, Muziekcentrum de Bosuil, ECI Cultuurfabriek en als laatste op 25 oktober in de Nieuwe Nor in Heerlen. Na afloop van de vijfde en laatste voorronde in de Nieuwe Nor te Heerlen werden de vijf finalisten bekendgemaakt. A Minor Problem, Elle Hollis, Endeavour, Hoagy en Maxime x Glyn bereiden zich de komende weken voor op de finale in Maastricht.

Pop in Limburg wenst alle finalisten enorm veel succes toe!

Finale Nu of Nooit 2019
Datum: zondag 8 december 2019
Locatie: Muziekgieterij, Maastricht
Deur: 13:00 u./ Aanvang: 14:00 uur
Tickets: v.v.k. €8,-, eventuele deurverkoop €10,- https://muziekgieterij.nl/event/nu-of-nooit-2019-finale/

Voor meer info over de finale van Nu of Nooit, bezoek ons op facebook en check het evenement: https://www.facebook.com/popinlimburg/

Gerelateerde artikelen met Komend weekend zakelijke coaching voor de finalisten van Nu of Nooit!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht