Nieuws

Kid Creole & The Coconuts (USA) naar Theater Heerlen

Kid Creole And The Coconuts staat garant voor een feestelijke en uiterst dansbare mix van jazz, disco en funk. Op zaterdag 22 september zal Kid Creole samen met zijn prachtige Coconuts zorgen voor tropische temperaturen in de LIMBURGzaal. Probeer dan maar eens stil te blijven staan!

De band rondom zanger en oprichter August Darnell, die opgroeide in de New Yorkse wijk The Bronx, speelt een mix van latin, jazz, disco en up-tempo funk. In 1980 nam Darnell, geïnspireerd door de gelijknamige film van Elvis, de naam Kid Creole aan en voegt de  prachtige achtergrondzangeressen the Coconuts aan zijn band toe. Twee jaar later breekt de groep door met het album ‘Tropical Gangsters’, dat een aantal hits oplevert, waarvan ‘Annie, I’m Not Your Daddy’ de grootste wordt.

Kid Creole And The Coconuts leverde vele albums af albums en werkte de afgelopen jaren samen met o.a. Prince, Barry Manilow en U2, maar ook met de filmmakers Francis Ford Coppola en diens dochter Sofia en gaf privé-shows voor Prinses Diana en President Clinton. De band slaagt er al meer dan een kwart eeuw lang in om verdwijnende muziekstijlen en trends te overleven en blijft het publiek verbazen met zijn verrukkelijke en ingenieuze dansmuziek.

Ook na het concert kan er nog gedanst worden, na afloop van de show zullen de Vinyl Twins de zaal vullen met de beste groovy, jazzy en funky plaatjes! De kaartverkoop voor het concert in de LIMBURGzaal op zaterdag 22 september 2018 start op vrijdag 20 april 2018 om 11:00 uur via www.plt.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht