Nieuws

Kick-off Love ’n This project tijdens Zomerparkfeest

Samenbrengen en ontwikkelen van Venloos urban talent
Kick-off Love ’n This project tijdens Zomerparkfeest

 

Aanstaande zondagmiddag tijdens Zomerparkfeest vindt de kick-off plaats van het talentontwikkelingsproject Love’n This; een samenwerking tussen Skillscentre, JSP Venlo en Grenswerk. Tijdens een spetterend optreden van verenigd Venloos urban talent in de Grenswerk Kerk zal het startschot van dit nieuwe urban project worden gelost.

Het doel van Love’n This is om jongeren te verbinden en een plek te bieden waar zij hun creatieve, zakelijke én persoonlijke basiscompetenties kunnen ontwikkelen door middel van begeleiding, coaching, workshops, masterclasses, repetities en showcases.

Door ervaren artiesten te koppelen aan jong talent ontstaan er bijzondere samenwerkingen. Hierbij is proces belangrijker dan resultaat. Bij Love’n This wordt urban muziek ingezet als doel maar zeker ook als middel voor persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf medio september zullen er in buurtcentra door de gemeente workshops aangeboden worden door ervaren Venlose artiesten. Na deze workshops verplaatst het project zich naar Grenswerk waar de deelnemers samen met zowel vrijwillige als professionele begeleiding aan de slag gaan met thema’s als networking, creatief ondernemersschap, Nederlandse taal, rijm & ritme, presentatie etc. Het resultaat van dit project wordt opgeleverd als een mixtape.

De kennis en kunde die de deelnemers opgedaan hebben wordt in een vervolg ingezet om een nieuwe, jonge generatie aan te spreken en te bereiken.

Kick-off Love’n This
11 augustus 2019
14.45 – 15.30
Zomerparkfeest Venlo
Grenswerk Kerk

 

Fotograaf Sharik Derksen

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht