Nieuws

Kennissessie met Roy Alberts: Leer alles over publishing

Maak je klaar voor een inspirerende sessie over publishing in de muziekindustrie met Roy Alberts, Senior Key Account Manager bij Buma/Stemra. Maar wacht, wat is publishing? Geen zorgen, we beginnen helemaal bij het begin.

Stel je voor: je hebt een geweldig nummer gecreëerd, en nu wil je ervoor zorgen dat jouw muzikale meesterwerk de erkenning en beloning krijgt die het verdient, of het nu op de radio, tv, tijdens live optredens of online wordt gebruikt. Dat is waar publishing om de hoek komt kijken.

Roy, met zijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie, gaat ons meenemen door de wereld van publishing. Geen saaie kost, beloofd! We duiken in auteursrechtenbeheer, licentieverlening, royalty’s en nog veel meer. Alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat jouw muzikale creaties op de juiste manier worden beloond.

Of je nu een muzikant bent, een manager, of gewoon een muziekliefhebber die meer wil weten, deze sessie is voor jou. Geef je nu op voor deze unieke kennissessie, die online plaatsvindt op 6 nov om 15:00 uur. Mis het niet!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht