Nieuws

Kennissessie met Daniel Stroes | Leer alles over boekingen in de elektronische scene

Met ruim een decennium in de elektronische muziekwereld heeft Daniel Stroes zich onderscheiden als een visionair in zijn vakgebied. Gedurende zijn zevenjarige periode als Senior Agent bij MEANWHILE in Amsterdam, beheerde Daniel boekingen voor elektronische artiesten op internationale podia en festivals, en leidde hij een team van agents en productiemedewerkers.

Eerder in zijn carrière vervulde Daniel de rol van promotor en muziekprogrammeur bij OT301, een cultuurpodium voor alternatieve muziek, coördineerde Daniel muzikale optredens en stuurde hij het artistieke beleid aan, waardoor het podium een broedplaats werd voor vernieuwende geluiden. Ook is hij actief geweest als artist manager / brand manager voor de wereldwijd bekende band Kuenta i Tambu, waar hij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en uitvoeren van langetermijnstrategieën en het organiseren van internationale tours. Daniel startte zijn carrière aan de marketing kant en werkte onder andere aan ADE en Dekmantel.

Daniel’s toewijding aan de elektronische muziek en zijn succes als muziekprofessional maken hem de uitgelezen kandidaat om te komen vertellen over hoe je boekingen doet in de elektronische scene.

Sluit je aan bij deze kennissessie op 12 januari om 10:00 of schrijf je in om de sessie op een ander moment terug te zien.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht