Nieuws

Kennissessie met Chris Moorman | Leer alles over over de Popronde

Wil je meer te weten komen over de Popronde, ontdekken hoe je als artiest kunt deelnemen aan dit festival maar bovenal, hoe wordt je geselecteerd? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de muziekindustrie in Nederland? Tijdens deze kennissessie gaat Chris Moorman (Hoofd Marketing, PR en Communicatie) in gesprek met ons en deelt hij zijn waardevolle inzichten. Er is natuurlijk ook voldoende gelegenheid om je eigen vragen te stellen.

Mis deze unieke kennissessie niet en sluit je bij ons aan. De sessie vindt online plaats op 7 december om 15:00. Meld je nu aan via dit formulier en verzeker jezelf van een plek om deel te nemen aan dit informatieve en inspirerende gesprek.

De inschrijvingen voor de Popronde 2024 openen op 1 december 2023 en sluiten op 1 februari 2024. 

Over Popronde
De Popronde is een jaarlijks evenement dat het podium biedt aan ongeveer 100 van de meest veelbelovende muzikale talenten van Nederland. Het festival is een smeltkroes van genres, van metal tot hiphop, van songwriters tot techno, en nog veel meer. Het reist van half september tot eind november door het land en doet elke week een andere stad aan, met optredens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In totaal worden er meer dan 1300 optredens georganiseerd op meer dan 600 locaties in 42 steden.

De Popronde heeft in het verleden als springplank gediend voor bekende Nederlandse bands en artiesten, waaronder Rondé, Chef’Special, De Staat, The Vices, Pitou, Froukje, Meau, Orange Skyline en vele anderen. Voor deze artiesten was deelname aan de Popronde vaak een cruciale stap richting landelijke bekendheid en grote festivals zoals Lowlands en Pinkpop.

Over Chris Moorman
Chris Moorman heeft bijna tien jaar ervaring als Hoofd Marketing, PR en Communicatie bij de Popronde. In die tijd heeft hij talloze opkomende talenten begeleid, waaronder Rondé, Froukje, Meau, The Vices, Orange Skyline, Pitou, The Homesick en Marathon, op hun weg naar het sterrendom. Naast zijn werk bij de Popronde heeft Chris Moorman verschillende andere rollen vervuld, zoals Hoofd Marketing en Communicatie bij Welcome to The Village, programmeur bij FestiValderAa, tourmanager voor bands als Waltzburg en Rondé, en productieleider voor tv-programma’s zoals Cultuurbooster, The Ballroom en Op de Planken. Hij is tevens de maker van de Popronde Podcast voor KINK. Chris speelde zelf op de Popronde in 2013, met J’lectroniq, en was bandlid van Daniel Cane & the Rebellion, waarmee hij op talloze festivals en poppodia heeft gestaan.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht