Nieuws

Kennissessie Elvin Usidame I De wereld van programmeren, booken, promoten en meer

Met een uitgebreide ervaring in de Nederlandse muziekscene heeft Elvin Usidame zich bewezen als een deskundige in het programmeren voor elektronische festivals. Momenteel is hij werkzaam als Booker/Promoter bij Friendly Fire B.V., waar hij verantwoordelijk is voor het boeken en promoten van artiesten voor verschillende evenementen.

Daarnaast is Elvin actief als Lid van de Raad van Toezicht bij het Amsterdam Dance Event, waar hij zijn expertise inzet om de strategische richting van het evenement te ondersteunen. Hij fungeert ook als Adviseur bij het Fonds Podiumkunsten, waar hij betrokken is bij verschillende adviesprojecten, waaronder de Meerjarige Festivalregeling 2021-2024 en UPSTREAM Music.

Eerder in zijn carrière bekleedde Elvin functies als Muziekprogrammeur bij gerenommeerde organisaties zoals ID&T, Paradiso, Effenaar en HET WILD. Hij heeft een divers scala aan festivals en evenementen geprogrammeerd, variërend van Amsterdam Open Air en Mysteryland tot Milkshake Festival en Valhalla. Met een focus op nachtprogrammering, elektronische muziek en hip-hop heeft Elvin een diepgaande kennis van de diverse aspecten van de elektronische muziekscene.

Door zijn uitgebreide ervaring en brede netwerk in de industrie is Elvin Usidame een waardevolle bron van kennis en inzicht in het programmeren voor elektronische festivals.

Sluit je aan bij deze kennissessie op 22 april om 15:00 uur of geef je op om de sessie op een ander moment terug te kijken.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht