Nieuws

Kalvijn verrast Lucas & Steve met award voor 1 biljard streams

Lucas & Steve kunnen een bijzondere prijs aan hun collectie toevoegen. Het dj-duo kreeg uit handen van YouTuber Kalvijn een award, omdat ze wereldwijd meer dan 1 biljard streams hebben gehaald via online streamingplatformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer.  
Het dj-duo was enorm verrast. Niet alleen door deze award, maar ook omdat ze zelf het plan hadden om Kalvijn in het zonnetje zetten. Ze verrasten hem met een plaat voor 10 miljoen streams voor zijn nummer De Missie. Uiteindelijk kregen dus zowel Kalvijn als Lucas & Steve een award zonder dat ze het van elkaar wisten. 
Lucas & Steve zijn er nog steeds sprakeloos van: “Dit zijn zo enorm veel streams. Dit is gewoon bijna niet te geloven! Dat onze fans onze muziek zo vaak luisteren, daar kunnen we alleen maar dankbaar voor zijn. Wij hebben de allerbeste fans van de wereld en we hopen volgend jaar weer in real life voor ze te mogen draaien, aldus Lucas & Steve”. 
Het duo is al jarenlang niet meer weg te denken uit de muziekindustrie en ze blijven wereldwijd ongekend populair. De 1 biljard streams komen dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Zo bereikte hun debuutalbum “Letters To Remember” binnen vier weken de gouden status en de laatst uitgebrachte tracks ‘Letters’  en Another Life haalden al ook al snel de gouden en platinum status. 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht