Nieuws

JP Joosten & Band naar Grenswerk met samenwerking van Frans Pollux & Joep van Wegberg

Op zondag 1 november geven JP Joosten & Band een concert in Grenswerk. “Stilte” is een vervolg op de “Verstild in Stein” concerten die traditioneel worden gegeven tijdens Allerzielen op de Algemene Begraafplaats in Venlo. Dit jaar is gekozen voor een indoor editie in Grenswerk. JP Joosten zoekt voor dit concert de samenwerking op met Frans Pollux en Joep van Wegberg. De kaartverkoop voor dit concert is meteen begonnen via www.grenswerk.nl.

 

Niets is krachtiger dan stilte! Hoe stiller het woord, des te beter je kunt horen.

Echter zéker geen muzikale zwijgzaamheid in de show Stilte van JP Joosten & Band. Nee, de oren zijn juist gericht op muziek en rake teksten, immers……. na stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

 

JP Joosten & Band probeert met medewerking van Frans Pollux en Joep van Wegberg het onzegbare toch een beetje ‘zegbaar’ te krijgen in roerige tijden waarin een aangename, muzikale boodschap vol positivisme meer dan welkom is.  Daar hebben JP Joosten en zijn bandleden namelijk sterk behoefte aan. En waarschijnlijk het publiek ook.

 

Stilte is een stilzwijgend vervolg op Verstild in Stein, het concert dat traditioneel wordt gegeven met Allerzielen op de Algemene Begraafplaats te Venlo. Dit jaar dus op respectvolle, muzikale wijze uitgevoerd in Grenswerk.

 

JP Joosten & Band bestaat naast zanger Jacques-Paul Joosten uit de muzikanten Mirjam Alders, Jeroen van den Berg, Alexander Op Het Veld, Bart Gubbels, Pieter Bartels en geluidstechnicus Mano van den Beuken.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht