Nieuws

JONG TALENT TREEDT OP TIJDENS HET POPSPORT LIMBURG TRAJECT

Op vrijdag 6 en zaterdag 14 april organiseert Pop in Limburg twee Popsport showcases in poppodium SJOR te Roggel en in de Oefenbunker te Landgraaf. Zeven talentvolle acts uit Limburg laten tijdens de showcases zien wat ze in huis hebben. Tijdens de eerste showcase op vrijdag 6 april zullen Verena de Ruijter, Morose en Mirror Man hun kunsten vertonen. Op zaterdag 14 april is het de beurt aan Just Like Us, Two & a half Pennies, Jerry & Urgy en Lucky om te schitteren op het podium. Deze showcases zijn voor de trajectcoaches het ideale moment om de groei van de deelnemers te beoordelen en voor publiek en fans een mooie gelegenheid om twee gave shows bij te wonen! Beide showcases zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Popsport is ontwikkeld door Stichting Popmuziek Limburg (Pop in Limburg) en in 2004 voor het eerst georganiseerd. Al snel groeide het project uit tot een landelijk initiatief. Tijdens Popsport krijgen deelnemers coaching van professionele muzikanten en professionals uit de sector, nemen ze op tijdens een studiodag en spelen ze meerdere shows.

In januari startte het Popsport Limburg traject voor Mirror Man, Morose, Verena de Ruijter, Just Like Us, Two & a half Pennies, Jerry & Urgy, en Lucky. Tijdens de kick-off maakten de deelnemers kennis met elkaar en trajectcoaches Jesse Deledda, Marion Steeghs en Harald Bruijstens. Alle Popsport-ers hebben de afgelopen weken diverse workshops gevolgd en zullen tijdens de showcases in poppodium SJOR en de Oefenbunker laten zien aan iedereen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben.

Ook startte er dit jaar een traject binnen Popsport speciaal gericht op producers. Dj’s/ producers: Wouter van Leeuwen, Nathan Vroemen, Kees Müller en Thijs Bremmers gaan dit jaar flink aan de slag met hun muziek. Zij zullen later in april tijdens een aparte dj-showcase hun muzikale kunsten tonen. Tot slot zullen álle deelnemers op zaterdag 2 juni optreden tijdens het Popsport eindfestival in poppodium Volt te Sittard. Hier zal uiteindelijk worden bepaald welke Limburgse act er door zal stromen naar Popsport Landelijk.

Showcase#1 Poppodium SJOR, Roggel                                      
Vrijdag 6 april | 20:30 uur
Verena de Ruijter
Morose
Mirror Man                                   

 Showcase #2 Oefenbunker, Landgraaf
Zaterdag 14 april | 20:00 uur         
Just like us
Two & a half Pennies
Jerry & Urgy
Lucky

Meer weten?
Check www.popsport.nl voor meer info over het coachingstraject. Wil je meer weten over de Limburgse showcases? Bekijk de evenementen van showcase #1 en showcase #2 op Facebook én support your local heroes door deel te nemen!

Gerelateerde artikelen met JONG TALENT TREEDT OP TIJDENS HET POPSPORT LIMBURG TRAJECT

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht