Nieuws

Johan naar Grenswerk; Nederlandse pop/rock formatie na negen jaar terug

Op zaterdag 8 december staat de Nederlands pop/rock band Johan in Grenswerk. Negen jaar na het laatste album is de band terug. Het nieuwe album verschijnt deze maand nog via Excelsior. De eerste reünieshows in april en mei in Paradiso, Tivoli en Doornroosje verkochten in no time uit. Tickets zijn meteen verkrijgbaar via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

Johan is een Nederlandse band rondom zanger/gitarist Jacob de Greeuw. De band maakt in de jaren negentig en de jaren nul een viertal klassieke Nederlandse popplaten met hits als Tumble and fall, Day is done en Oceans. De band kende een roerige geschiedenis. Albums verschenen met grote tussenpauzes omdat De Greeuw kampte met depressies.

Ze stonden in het verleden op Zomerparkfeest, Zoks en in Perron55 voordat de band in 2009 werd opgedoekt. Z’n oude strijdmakkers Diets Dijkstra en Jeroen Kleijn werden weer opgetrommeld. Robin Berlijn kwam erbij en Frans Hagenaars ging het op band zetten. Een goed deel van 2017 werkte deze incarnatie van JHN aan het album dat op 13 april dit jaar door Excelsior Recordings wordt gepresenteerd.

Johan
Zaterdag 8 december
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Tickets 21,- voorverkoop / 23,- deur
Tickets verkrijgbaar via www.grenswerk.nl en de volgende voorverkooppunten:
Sounds, Parade 66, Venlo
Café Grenswerk, Peperstraat 10, Venlo
Huis van de Streek, Steenstraat 2, Horst

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht