Nieuws

Janis Joplin – 50 Years memorial tribute door The Joplins

Een unieke livestream die je meeneemt naar naar de FLOWER POWER tijd. Geniet van een wervelende show waarin je terug gaat naar de late jaren 60 en het prille begin van de jaren 70. Ervaar de sfeer van Love & Peace met de ultieme Janis Joplin tribute band, THE JOPLINS ode to JANIS!

The Joplins is een 8 koppige live band bestaande uit louter top muzikanten. Nina kuijer kruipt in de huid van Janis Joplin en bezorgt het publiek steevast kippenvel met haar vertolkingen van onder andere Piece Of My Heart, Mercedes Benz en Me and Bobby McGee.

The Joplins live tribute show is beschikbaar voor elke locatie
De show zoals deze te zien zal zijn tijdens de livestream op 4 oktober is een deel van het omvangrijke repertoire dat tijdens een regulier live optreden aan bod komt. Natuurlijk is de volledige show beschikbaar in zowel een theater, festival als concert variant. Neem bij interesse voor meer informatie contact op met Wonna.nl via info@wonna.nl.

De locatie: Club Loco
De locatie waar de livestream wordt opgenomen en uitgezonden, Club Loco is ontstaan tijdens de Coronatijd waarin we ons bevinden. Vier partijen uit de evenementen en livemuziek branche hebben de handen ineen geslagen. Door deze mooie samenwerking is een live bandstudio gerealiseerd waar onder andere bandopnamen, livestreams maar ook workshops gefaciliteerd kunnen worden. Meer informatie is te vinden op https://clubloco.nl.

Voor nu hopen wij elke livemuziekliefhebber en natuurlijk alle Janis Joplins fans online te mogen begroeten.

Tot 4 oktober, tot The Joplins livestream!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht