Nieuws

JANE KONDIGT DEBUUT EP ‘OTIS’ AAN

Release event in Poppodium Grenswerk.

Op 21 juni 2019 brengt Jane haar eerste EP ‘OTIS’ uit. Dit is live te luisteren tijdens de release in Grenswerk Café in Venlo. De aankondiging hiervan wordt gevierd met een nieuwe single: ‘Overtime’. Voor deze single is er speciaal een animatievideo gemaakt door Knisper. Een jong bedrijf bestaande uit studenten van de HKU in Utrecht.
In 2016 had Jane haar eerste optreden in Venlo als coverband binnen het genre indie/pop. Binnen een halfjaar lanceerde Jane haar eerste single ‘Jules’. Al snel na deze eerste single, kwam Jane met meer eigen werk. Naar aanleiding van de enthousiaste reacties op de single ‘Passage’, heeft Jane een videoclip uitgebracht bij deze single. Deze was een tijd te zien bij Omroep Venlo.

Naast het uitbrengen van eigen muziek, staat Jane graag op verschillende podia. Zo hebben zij gestaan op SPIJS, A Day In The Park, Get Together. Daarbij zijn ze deze zomer ook nog te zien op het Zomerparkfeest.
En in oktober 2018 heeft Jane medewerking verleend en het voorprogramma verzorgd voor de theater show ‘Rustig Röp de Nach’ van Kwante Hippe.
Na een tijdje focussen op het schrijven van nieuwe muziek, komt Jane met een geheel nieuwe EP. Deze bestaat uit 4 liedjes met ieder een eigen unieke sound. Harmonieuze meerstemmigheid en een laid-back gitaar is wat de nummers met elkaar verbindt.

De EP presentatie begint om 20.00 in het Grenswerk Café op 21 juni.

Youtube link: https://youtu.be/oGBuHwPx9Aw

De single is verkrijgbaar via de volgende kanalen:
iTunes: https://apple.co/2VEp85e Spotify: https://bit.ly/2HwkBYm Deezer: https://bit.ly/2HtV7uZ

Wat:EP release Jane
Waar:Poppodium Grenswerk Café
Wanneer:Vrijdag 21 juli 2019
Zaal open:20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree:Gratis 

Anke Jacobs, Nienke Jacobs, Errol op het Veld en Frank Roost vormen de band Jane. De muziek is geïnspireerd door artiesten binnen verschillende genres. Zo verwerken ze elementen van pop, indie, country en blues in hun muziek. In de zomer van 2019 heeft Jane een gloed nieuwe EP gelanceerd die nog meer experimenteert met verschillende genres. Tijdens een optreden van Jane kun je een frisse cocktail van indie, country en blues muziek verwachten.

www.janeband.nl
www.facebook.com/kwantehippe
https://www.grenswerk.nl/agenda/jane-2/

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht