Nieuws

Jack Poels signeert nieuw album voor Sounds

Jack Poels brengt vrijdag zijn tweede soloalbum ‘II’ uit. Een instore is niet mogelijk want Sounds Venlo is gesloten, maar speciaal voor de Venlose platenzaak signeerde Poels een aantal exemplaren. Het gesigneerde album is in gelimiteerde oplage te bestellen in de webshop van Sounds. Poels presenteert het album zondag met een livestream vanuit het Venlose café De Klep.

Jack Poels had nooit tijd voor een solo-carrière. En nu heeft hij ineens zeeën van tijd. Geen optredens met Rowwen Hèze, een lege agenda. Hij heeft van die tijd gebruik gemaakt om zijn eerste solo-album te maken, ‘Blauwe Vear’. Dat kwam eind maart vorig jaar uit. Maar sindsdien bleven de liedjes komen en minder dan een jaar later ligt de opvolger ‘II’ in de winkels.

Jack: “Door alle COVID-restricties en gecancelde tours ben ik meer gaan schrijven en schilderen. ‘Blauwe Vear’ schreef ik voor het virus. Het nieuwe album ‘II’ schreef ik tijdens de pandemie. ‘II’, als in het tweede solo album, maar ook als symbool van de pauzestand waarin we nu zitten. Totdat er straks weer iemand op play drukt. Hoe het er straks uit gaat zien weet nu ook niemand. Ik denk beter. Gelouterd door alles wat we nu meemaken.”

‘II’ is wederom opgenomen met BJ Baartmans en Jan Hendriks (Doe Maar). BJ Baartmans produceerde ook het album.

Het gesigneerde exemplaar van het nieuwe album is exclusief te bestellen op www.sounds-venlo.nl.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht