Nieuws

Inzichten uit de muziekindustrie | Bart Slangen – Boemklap Industries

In deze boeiende kennissessie met Bart Slangen, eigenaar en (media) manager bij Boemklap Industries, delen we diepgaande inzichten in zijn carrière, en gaan we dieper in op een bijzonder aspect: hoe hij met ADD omgaat en welke waardevolle lessen hij hieruit heeft gehaald.

Bart Slangen
Vanaf zijn eerste stage als projectmedewerker bij Pop in Limburg (toen nog Stichting Popmuziek Limburg) heeft Bart de muziekindustrie nooit meer verlaten. Hij verzorgde na zijn studie de communicatie van Pinkpop, was als online marketeer werkzaam bij Agents After All en stond op het dek van MOJO’s vlaggenschepen Lowlands en Down The Rabbit Hole. In 2022 richtte hij Boemklap Industries op. Daar verzorgt hij de strategische marketing voor allerlei artiesten en festivals. Daarnaast verzorgt hij het management van de band WIES.

Boemklap Industries
Boemklap Industries is de creatieve partner voor artiesten, festivals en alle andere partijen die zich in de muziekindustrie bewegen. Iedere dag wordt er bij Boemklap Industries, tussen de koffiepauzes door, druk gewerkt aan marketing- en brandingstrategieën, contentcreatie, online advertenties en verslaglegging van shows via jouw socialmediakanalen. Onder andere Chef’Special, Pinkpop, S10, Down The Rabbit Hole, Benny Sings, Sony Music, Jeangu Macrooy en WIES behoren tot hun klantenbestand. Boemklap Industries weet als geen ander hoe je sociale media naar je hand kan zetten en een online uiting kan vertalen naar een concrete handeling.

Mis deze kans niet om inzichten op te doen en je te laten inspireren. Meld je nu aan voor deze bijzondere kennissessie, waarin we niet alleen ingaan op zijn carrière maar ook dieper duiken in hoe Bart zijn ADD omarmt, welke positieve kanten hij hierin ziet, en hoe hij eventuele uitdagingen overwint.

De kennissessie vindt online plaats op 5 december om 15:00 via Microsoft Teams. Schrijf je vandaag nog in!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht