Nieuws

Interview met Kyano. Popsport deelnemers 2022

De deelnemers van Popsport 2022 zijn bekend! Popsport is een landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle bands, singer songwriters, rappers en producers. Jaarlijks nemen we een interview af met de deelnemers om ze beter te leren kennen en om ze voor te stellen aan ons publiek. Lees hier het interview van Kyano Stouten.

 

Hoe zou je je eigen muziek omschrijven?
Ik zou mijn muziek beschrijven als harmonisch en zweverig.

Hoe ben je begonnen met muziek maken?
Toen ik zes was kwam ik erachter dat ik een gevoel had voor muziek en toen begon ik met melodieën te maken op een keyboard. Op mijn dertiende werd ik geintroduceerd naar FL Studio en begon ik mijn ideeën hierin te produceren.

Waarom doe je mee aan Popsport?
Ik wil ervaring opbouwen in het produceren van mijn muziek en het netwerken met andere.

Welke artiest vind jij helemaal te gek?
Tyler, The Creator.

Wat is jou meest creatieve uitspatting?
Persoonlijk denk ik dat ik mijn creativiteit het meest kwijt kan in muziek. Maar ook vind ik kunst en film/fotografie.

Wat is je guilty pleasure?
Slordig werken.

Welke 2 dingen neem je mee naar een onbewoond eiland?
Taco’s en bitcoins.

Welk dier zou jij zijn en waarom?
Een vogel die melodieën kan nafluiten.

Met wie zou je ooit willen samenwerken?
Benny Blanco.

Waar zie je jezelf over 20 jaar?
In de studio met creatieve mensen.

Wat je is favoriete plaat/song?
WILSHIRE – Tyler, The Creator.

Waar ben je graag mee bezig naast muziek?
Film/Fotografie.

Gerelateerde artikelen met Interview met Kyano. Popsport deelnemers 2022

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht