Nieuws

Intensieve coaching voor finalisten Nu of Nooit

De komende weken worden Geoff Wyld, Mt. Atlas, OLIVER, OOST. en Yila, de vijf finalisten van provinciale popwedstrijd Nu of Nooit, intensief gecoacht door professionals uit de popsector. Tijdens de eerste coaching dag op zondag 18 november in het Conservatorium van Maastricht gaan de geselecteerde acts onder begeleiding van professionele muzikale coaches uit de Nederlandse muziekindustrie werken aan hun muziek. De tweede coaching dag vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek op zondag 25 november. Hier krijgen de deelnemers allerlei zakelijke workshops op maat. Pop in Limburg wil de finalisten met deze coaching zo goed mogelijk voorbereiden op de finale.

Tijdens de muzikale coaching dag in het Conservatorium Maastricht gaan de finalisten al repeterend werken aan hun sound, arrangementen, songwriting, harmoniën en grooves. De coaches die hier aan de slag gaan met onze vijf finalisten zijn: Michiel Claessen (Storksky, Galloway Studio), Mathijn den Duijf (Kytopia, DUIJF), Jaimie van Hek (Dutch School of Popular Music, Sue The Night) en Nina June (Rockacademie, Nina June).

De tweede coaching dag vindt plaatst in de ECI Cultuurfabriek. Tijdens deze zakelijke coaching dag gaan alle acts op zakelijke speeddate met drie professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. Zo zal Cyriel Marijnissen (Het Agentschap, C! Producties) aanwezig zijn om met de finalisten in gesprek te gaan over hun promotie en branding. Ton van der Werf (Endewerf Management, Conservatorium Amsterdam) zal zich voornamelijk richten op vragen omtrent missie/visie. Robbin Gielen (Indigo Atlas) praat met de acts over managing en wat daarbij komt kijken.

Afgelopen maand streden er 25 acts in 5 voorrondes door de hele provincie voor een plek in de finale van Nu of Nooit. Elk weekend in oktober vonden er voorrondes plaats in de professionele poppodia van Limburg, te weten Muziekcentrum de Bosuil, Poppodium Grenswerk, Poppodium Volt, Poppodium NIEUWE NOR, en als laatste op 26 oktober in Muziekgieterij Maastricht. Na afloop van de vijfde en laatste voorronde in de Muziekgieterij te Maastricht werden de vijf finalisten bekendgemaakt. Geoff Wyld, Mt. Atlas, OLIVER, OOST. en Yila bereiden zich de komende weken voor op de finale in Roermond.

Pop In Limburg wenst alle finalisten enorm veel succes toe!

Finale Nu of Nooit 2018

Datum: Zaterdag 8 december 2017
Locatie: ECI Cultuurfabriek, Roermond
Deur: 20:00 u. / Aanvang: 21:00 u.
Tickets: € 8,- / https://www.ecicultuurfabriek.nl/.

Voor meer info over de finale van Nu of Nooit, bezoek ons op facebook en check het evenement: https://www.facebook.com/popinlimburg/

Foto header: Menno Prins

Gerelateerde artikelen met Intensieve coaching voor finalisten Nu of Nooit

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht