Nieuws

Inschrijven Popsport Limburg 2019 nu mogelijk!

De inschrijving voor Popsport Limburg 2019 is geopend!

Popsport is een coachingsprogramma voor jonge, talentvolle bands, singer-songwriters, rappers, producers, enzovoorts die verder willen komen met hun eigen muziek! Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Als je meedoet aan Popsport Limburg ga je een half jaar (eind januari 2019 – begin juni 2019) aan de slag! Het doel van Popsport Limburg is om jonge muzikanten te helpen met groeien. De deelnemers krijgen workshops op maat van professionals uit de muziekbusiness, een fotoshoot, studiotijd en treden op tijdens verschillende showcases.

 

 

 

 

 

 

 

Popsport Limburg is onderdeel van Popsport Landelijk! Popsport bestaat dus uit twee trajecten: een regionaal traject (januari t/m juni 2019) en een landelijk traject (najaar 2019). De twee acts die de meeste groei doormaken tijdens het regionale traject kunnen doorstromen naar het landelijk traject. Hier krijgen ze nog meer coaching en kansen om zich te ontwikkelen.

Ben jij of ken jij iemand die graag zijn eigen act wil ontwikkelen en die het tof vindt om hier een half jaar intensief mee aan de slag te gaan? Laat ze dit bericht dan zien en zorg dat ze zich inschrijven. De inschrijving loopt een dikke maand (tot maandag 10 december!) dus geef je nu op!

Voor inschrijving of meer info, ga naar:
https://www.popinlimburg.nl/projecten/popsport

Gerelateerde artikelen met Inschrijven Popsport Limburg 2019 nu mogelijk!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht