Nieuws

In Toom festival 2023 – harder, better, faster, stronger

Na de geweldige jubileum-editie afgelopen jaar is ons enthousiasme voor In Toom onverminderd. Daarom gaan we met In Toom 2023 op 16 december (spreekwoordelijk) de ruimte in! Met een langer programma, méér bands, en wederom een enorme variatie aan muziekstijlen en -genres belooft het één van de meest spectaculaire edities ooit te worden.

Ja, ook dit jaar zal er muziek klinken door Limbricht in de koude decembermaand. Zaterdag 16 december verwelkomen we Belgische skapunk-legendes Jungleproof, Maastrichtse rock/metalgiganten Black Label, natuurlijk traditiegetrouw het geweldige Konstepaasje (Limburgse punkrock), en als keiharde late-night afsluiter Sittardse punk/ska band Skuff. Ook bieden wij vol trots dit jaar ons podium aan twee nieuwe bands uit de Limburgse scene, namelijk boys cry too. (pop-punk/emo) en Bronson Superfortress (doom/stonermetal). Beiden zijn dit jaar gestart met het brengen van hun unieke geluid aan de Limburgse popscene.

Onder de kenners staat In Toom al jaren bekend om de feestelijke, harde muziek en de good vibes – de organisatie hoopt dan ook op een grote, maar bovenal warme en gezellige opkomst. Of je nu langskomt om nieuwe bands te ontdekken, gezellig komt genieten van een biertje en een pivooburger, of keihard wilt dansen, springen, moshen, bij In Toom kan het allemaal.

Locatie De Jelhut – Gronckelstraat 3, Limbricht

Datum Zaterdag 16 december vanaf 18:30 uur.

Entree €5, – online voorverkoop, €6, – deurverkoop

Consumpties €2, – per bon

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht