Nieuws

Imagine International Final 2019 komt naar Maastricht

JM International organiseert de 8e editie van de Imagine Music Experience. De Internationale finale brengt de beste opkomende bands uit acht verschillende landen samen om te strijden om de prestigieuze titel. Muziekliefhebbers van alle stijlen zijn welkom om een unieke muzikale ervaring te beleven bij de Muziekgieterij.

Na te zijn geselecteerd uit meer dan 1000 muzikanten wereldwijd: Arata, Bordeaux, Bricked Out, Dyatrima, Entalpia, Neptune Quartet, Syndrome en Wenyombe komen ze allen naar Maastricht om het podium te betreden.

Imagine is een jaarlijks muziekcompetitie- en trainingsprogramma voor jonge muzikanten in de leeftijd van 13 tot 21 jaar, dat nieuw talent een wereldwijd platform geeft om gezien en gehoord te worden. Acht jonge bands uit Nederland, België, Brazilië, Kroatië, Frankrijk, Noorwegen, Polen, Zweden en Zimbabwe zijn op weg naar Maastricht na te zijn geselecteerd uit meer dan 1000 muzikanten wereldwijd. Ze hebben hun lokale Imagine-wedstrijden gewonnen en nu zullen de bands het tegen elkaar opnemen tijdens de internationale finale van Imagine Music Experience 2019. Het evenement wordt georganiseerd door JMI – ’s werelds grootste jeugd- en muzieknetwerk met ledenorganisaties in meer dan 60 landen het uitvoeren van 40.000 activiteiten die 6.000.000 jongeren en kinderen bereiken. Sinds 1945 maakt JMI ‘Het verschil maken door muziek’ en overbrugt het sociale, geografische en culturele verschillen om een ​​internationaal platform te creëren voor interculturele dialoog, leren en begrijpen.

Meer info en ticket verkoop via  www.imaginemusicexperience.net
Of ga naar de Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/763971417368456/

 

Gerelateerde artikelen met Imagine International Final 2019 komt naar Maastricht

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht