Nieuws

HOP ON! GA MEE NAAR DE MUZIKANTENDAG OP ZATERDAG 18 MEI!

Ben jij een muzikant met ambitie? Op zaterdag 18 mei vindt in Amsterdam de Muzikantendag plaats waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap.

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen. Boekers, managers, platenmaatschappijen, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers, producers en programmeurs zitten klaar om the next big thing te ontdekken en feedback te geven aan muzikanten, zodat die hun muziek naar een hoger niveau kunnen tillen.

Daarnaast is de Muzikantendag ook dé plek om informatie in te winnen over het professionele leven van een muzikant. Muzikanten kunnen terecht bij diverse panels, flitscolleges en clinics. Onderwerpen vorig jaar waren o.a. scoren met je videoclip, de meerwaarde van een producer en ‘de grens over komen’ onderwerpen die ter sprake kwamen.

Samen met Sander Hoeben, popcoördinator Gemeente Weert heeft Pop in Limburg een bus geregeld die vanuit Sittard, via Weert naar Amsterdam rijdt en terug.
En jij kunt mee! Voor 6 euro per persoon reis je met de bus mee, krijg je toegang tot de Melkweg waar het programma plaatsvindt (normaal €15,-!)  én trakteren wij op een frietje!

Tot woensdag 1 mei heb je de kans om aan te sluiten door een ticket te kopen en dan kunnen we er samen met een bus vol Limburgers een mooie en leerzame muzikale dag in de hoofdstad van maken!

Registreer je nu via de ticketshop van De Bosuil: https://eventix.shop/nbzwkxef

Deze busreis naar de Muzikantendag is een initiatief van Pop in Limburg en Sander Hoeben, popcoördinator Gemeente Weert.

Gerelateerde artikelen met HOP ON! GA MEE NAAR DE MUZIKANTENDAG OP ZATERDAG 18 MEI!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht