Nieuws

HILLBILLY MOONSHINERS EN RENE KARST BIJ RADIO VERONICA

Nadat menig popfestival in Nederland en ver daar buiten de afgelopen jaren al meezong met de hillbilly versie van Rene Karst’s hit single ‘Atje Voor De Sfeer’, hebben The Hillbilly Moonshiners en de Nederlandse zanger nu de krachten gebundeld om het lied samen op te nemen! Eerder vandaag waren de band en zanger te horen in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica, waar zij de single live ten gehore brachten. Bekijk de video hier.

Het zijn vreemde tijden voor The Hillbilly Moonshiners en Rene Karst. Beiden zijn zeer graag geziene gasten op de grote podia en festivals, maar door de huidige omstandigheden zijn alle optredens voor de komende maanden geannuleerd. Reden te meer om op alternatieve wijze toch een optreden te verzorgen! In het kader van de ‘Split Screen Sessions’, waarbij The Hillbilly Moonshiners optredens verzorgen vanuit hun woonkamer, gaat de band nu het duet aan met Rene Karst! Onlangs namen zij samen Rene’s single ‘Atje Voor De Sfeer’ op, die zij vandaag live ten gehore brachten bij Radio Veronica.

Rene en de band kwamen elkaar de afgelopen jaren veelvuldig tegen op Nederlandse festivals als bijvoorbeeld Zwarte Cross. Omdat de band Rene’s hit ‘Atje Voor De Sfeer’ regelmatig live ten gehore brengt, was de link tussen beide artiesten snel gemaakt!

“Ik heb ervan genoten om met de jongens samen te werken voor deze speciale Hillbilly versie van
‘Atje Voor De Sfeer'”,
aldus Rene Karst.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht