Nieuws

Het Voorprogramma kondigt haar derde seizoen aan!

Na alweer twee succesvolle seizoenen, kondigt Het Voorprogramma ook weer een derde seizoen aan! Het Voorprogramma is dè wekelijkse talkshow van Pop in Limburg en biedt een platform aan voor de (actieve) popsector om te laten zien welke activiteiten zij momenteel verrichten.  Het derde seizoen is volledig in samenwerking met regionale omroep L1. Aanstaande vrijdag (25 juni) om 23:00 uur zal de eerste aflevering van seizoen drie dan ook te zien zijn op L1 TV.

Het Voorprogramma
Het Voorprogramma is en biedt een platform voor de (actieve) popsector om te laten zien welke activiteiten zij momenteel verrichten. Succesvolle ondernemers/zzp’ers, in de Limburgse industrie, die zowel nationaal en internationaal goed werk verrichten doen hun verhaal in deze talkshow. Zij zijn dan ook een voorbeeldfunctie voor opkomende talentvolle Limburgse organisatoren, managers en technici in spé en hopen de rest te inspireren.

Seizoen 3
In seizoen 3 van het Voorprogramma zal Rian Moonen weer, met negen speciale gasten, de talkshows begeleiden. De focus van seizoen drie zal voornamelijk liggen op de toekomst van de (actieve) Limburgse popsector. Wat zijn de plannen van de verschillende popartiesten? Hoe gaat het nu verder met het grote festival Pinkpop? Van manager/booker naar Freelancer, waarom en hoe ziet de toekomst uit? En nog veel meer!

In dit seizoen zijn te gast:
Thijs Schrijnemakers
(Kwartiermaker Proeftuin Popmuziek),  Anneke Joosten (Popcoördinator Peel en Maas), Stephanie Struijk (Singer-songwriter), Ruud Peeters (Manager/booker), Jessica Kulka (Foreign Bloom),  Freddy Tings (Foreign Bloom), Niek Murray (Pinkpop), Tirsa Creusen (Pinkpop), Sierk Janssen (Pinkpop), Vincent van Reen (Singer-songwriter), Nick Pauptit (Producer Nick Double), Aïcha Cherif (Songwriter), Amy van der Wel (Aemes/songwriter), Anna Nita (Zangeres) en Brendan Gijzen (DJ/Producer Kijk Een Ster).

Uitzenddata & Tijden
Het Voorprogramma – vrijdag 25 juni 23.00 uur
Het Voorprogramma – vrijdag 2 juli 23:15 uur
Het Voorprogramma- vrijdag 9 juli 23:15 uur
Het Voorprogramma – vrijdag 16 juli 23:15 uur

Gerelateerde artikelen met Het Voorprogramma kondigt haar derde seizoen aan!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht