Nieuws

Het tweede seizoen van ‘Het Voorprogramma’ gaat van start!

Naar aanleiding van het succes van seizoen één van ‘Het Voorprogramma’, dat tijdens het voorjaar werd uitgezonden, zal er een tweede seizoen van start gaan.  Het Voorprogramma is de twee wekelijkse talkshow van Pop in Limburg en biedt een platform voor de (actieve) popsector om te laten zien welke activiteiten zij momenteel verrichten. Aanstaande donderdag 5 november zal de eerste aflevering van Het Voorprogramma online uitgezonden worden om 20.00 uur via alle online kanalen van Pop in Limburg. 

Seizoen 2
Waar in het eerste seizoen de focus vooral lag op de impact van de Corona-crisis en de popsector zal het tweede seizoen zich meer richten op het inzichtelijk maken van de verschillende initiatieven en activiteiten van professionals en organisaties in de sector.  Tijdens de komende vier afleveringen van Het Voorprogramma zal gastvrouw Rian Moonen in gesprek gaan met muzikanten en professionals. Alle gasten hebben na de impact van de Corona-crisis het wiel om moeten gooien, zijn rustig door kunnen gaan of hebben een carrière switch gemaakt en daar gaat zij zicht op proberen te krijgen.  Voor het tweede seizoen van Het Voorprogramma is de setting iets veranderd en zal Rian Moonen niet meer via ZOOM in contact staan met de gasten. Het kantoor van Pop in Limburg is namelijk omgebouwd naar een studio waarin Rian haar gasten op een corona-proof wijze kan ontvangen.

Het Voorprogramma
Het Voorprogramma is en biedt een platform voor de (actieve) popsector om te laten zien welke activiteiten zij momenteel verrichten. Succesvolle ondernemers/zzp’ers in de Limburgse industrie die zowel nationaal en internationaal goed werk verrichten zijn een voorbeeldfunctie voor opkomende talentvolle Limburgse organisatoren, managers en technici in spé.

Het Voorprogramma #5: Donderdag 5 november, 20.00 uur
Aanstaande donderdag gaat Rian Moonen vanaf 20:00 uur live in gesprek met Pelle Simon en Cees Maessen (bassist en drummer Walden), Norbert Kögging (directeur Jazz Maastricht) en Etan Huijs (singer-songwriter). Ze zullen het gaan hebben over het aanpassen aan de corona maatregelen, nieuwe muziek, de makersregeling en de impact van corona op de muziekopleidingen. Het Voorprogramma zal live te volgen zijn via YouTube, Facebook en onze website.

De andere Talkshows zullen op de volgende data plaats vinden:
Het Voorprogramma #6 – 19 november 20:00 uur
Het Voorprogramma #7 – 3 december 20:00 uur
Het Voorprogramma #8 – 17 december 20:00 uur

 

Gerelateerde artikelen met Het tweede seizoen van ‘Het Voorprogramma’ gaat van start!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht