Nieuws

Kijk Een Ster, rapper EllMatic en zangeres Anna Nita brengen een nieuwe single uit!

HEERLEN – Op vrijdag 14 mei brengen producer Kijk Een Ster, rapper EllMatic en zangeres Anna Nita samen de single ‘Who’s That?’ uit, een zwoele mix van 90s R&B, hiphop en neo-soul. Het is de eerste keer dat de drie artiesten uit Heerlen de krachten bundelen.

Over Single Who’s That?

“So done with all the lonely nights”, zingt zangeres Anna Nita. Een gevoel dat veel mensen delen, nu we al bijna een jaar in lockdown leven. In de track ‘Who’s That’ komt het verlangen naar spanning en liefde in een gedeelde droom tot leven. De samenwerking tussen de drie artiesten ontstaat spontaan. Producer Kijk Een Ster (Brendan Gijzen) en Anna Nita zijn al een tijdje van plan om samen muziek te maken. De blauwprint van het eerste nummer dat de twee samen schrijven, staat binnen no-time op papier. Kijk Een Ster laat de track horen aan goede vriend en rapper EllMatic (Lukas Houben), die vervolgens ‘op de track springt’ en met zijn visie het verhaal in het nummer afmaakt.

Mini-album – ‘Artist in Residence’ poppodium NIEUWE NOR

Producer Kijk Een Ster en songwriter/zangeres Anna Nita werken momenteel aan een mini-album. Zij zijn dit jaar tevens verkozen tot ‘Artist in Residence’ bij poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. De twee worden als ‘Artist In Residence’ een jaar lang intensief begeleid door de NIEUWE NOR op basis van een zelf opgesteld toekomstplan. Single “Who’s That?” is alvast een voorproefje van wat later in het jaar gaat uitkomen. Naast het Artist in Residence programma wordt het duo mede ondersteund door Fonds Podiumkunsten en Brand Cultuurfonds Limburg om hun muziekproject te realiseren.

Who’s That? verschijnt op vrijdag 14 mei op alle online streamingdiensten.

Gerelateerde artikelen met Kijk Een Ster, rapper EllMatic en zangeres Anna Nita brengen een nieuwe single uit!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht