Nieuws

Hans Theessink concert verplaatst naar 17 april 2022

Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat Hans Theessink zich door de geldende Corona-maatregelen in diverse landen genoodzaakt zag ook zijn Nederlandse tournee komende april te annuleren en te verschuiven naar voorjaar 2022.

Voor ons houdt dit in dat het concert van Hans Theessink voor Roots Unlimited Maastricht volgend jaar zal plaatsvinden in de harmoniezaal in Mheer op zondag 17 april 2022.

Recente ontwikkelingen kunt u volgen via onze website, www.rootsunlimited.nl of via onze Roots Unlimited Gazette waarop u zich via stichtingrootsunlimited@gmail.com gratis kunt abonneren.

Kaartjes

Die kaartjes blijven geldig voor het concert in 2022. Indien u dat daarentegen wenst, storten wij het bedrag aan u terug. Dat kunt u doen via een mailtje aan roots@jennissen.dds.nl.
Vermeld dan wel even uw bankrekening en de tenaamstelling.

Verzoek

Wij hebben echter een verzoek. Als non-profit organisatie in de culturele sector gelden voor ons niet een van de vele steunmaatregelen die de overheden hebben afgekondigd. Door de afgelasting van geplande concerten en andere activiteiten vallen onze inkomsten weg, terwijl de vaste lasten tóch doorlopen.
Daarom willen wij u vragen of u bereid bent af te zien van teruggave van de door u betaalde entree voor het concert van Hans Theessink op 18 april 2021. Daarvoor zouden wij U zeer erkentelijk zijn!

(foto’s Jeff Fasano)

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht