Nieuws

Grootschalig internationaal Indoor Trance Festival in Venlo

Poppodium Grenswerk, Airwalk en De Maaspoort Theater & Events organiseren het eerste grootschalige Indoor Trance Festival ooit in deze regio, onder de naam AIRWALK. Aanstaande zaterdag 20 mei om 12:00 start de verkoop van de Early Bird tickets via www.airwalkfestival.nl.

AIRWALK gaat plaatsvinden op zaterdag 10 november 2018 in De Maaspoort met 14 acts, verdeeld over 2 stages; MAIN en PSY. De PSY stage wordt gehost door Trippedelic Events. Aanstaande zaterdag 20 mei om 12:00 start de Early Bird verkoop via www.airwalkfestival.nl.

Initiatiefnemer Isaac Vissers: “Na meer dan 10 jaar na de eerste editie van AIRWALK, toen nog in Perron 55, is het tijd om groter en beter dan ooit te gaan en alles naar een hoger niveau te tillen. Een grootschalig Indoor Trance Festival van hoge kwaliteit op een toplocatie als deze is een droom die nu werkelijkheid wordt.”

AIRWALK wordt het grootste Indoor Trance Festival van Zuid-Nederland van internationale waarde, met zeer bekende namen uit de trance scene. In de komende weken worden de artiesten een voor een bekend gemaakt via sociale media.


 

Gerelateerde artikelen met Grootschalig internationaal Indoor Trance Festival in Venlo

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht