Nieuws

Grenswerk zoekt jonge popsterren!

Voor aanvang van het concert van K3 houdt Grenswerk een Kids Talent Show. Daarnaast treden ook Femke Meines en Droomband op tijdens de K3-middag. Voor de Kids Talent Show zijn maximaal acht plekken te verdienen om live een liedje te zingen, anderhalf uur voor het concert van K3. Jongeren tot twaalf jaar kunnen zich daarvoor opgegeven: alleen, in duo’s of trio’s. Ze krijgen een workshop aangeboden door zangdocente Kitty Roeffen.

De Belgische meidengroep K3 staat op zondag 16 juli in Openluchttheater de Doolhof in Tegelen. Het concert verkocht binnen één dag uit. De middag start om 14.30 met een optreden van Droomband. Later op de middag zal ook Femke Meines optreden. Zij brak door tijdens het Junior Eurovisiesongfestival en is bekend van hits als Geen Zin, Kerst met jou en Wazig. Verder zijn er springkastelen, goochelaars en ander entertainment aanwezig.

Kids Talent Show

Grenswerk geeft tijdens de middag de kans aan jonge talenten uit de regio om zelf een liedje te zingen in een volle Doolhof. De kandidaten worden professioneel begeleid door Kitty Roeffen en  kunnen ‘s ochtends soundchecken op het podium.  Alle deelnemers winnen een meet & greet met K3.

Wat moet je doen?

Stuur een filmpje in waarop je goed hoorbaar meezingt met een liedje (bijvoorbeeld een karaokeversie op YouTube). Zorg ervoor dat je niet alleen laat zien dat je goed kunt zingen, maar dat je ook als een echte ster op het podium staat!

Stuur het filmpje uiterlijk 25 juni via WhatsApp naar 06 86155497 samen met je naam, leeftijd en woonplaats. Bij je aanmelding geef je nog twee andere liedjes door die je zou willen zingen, zodat de jury kan selecteren welk lied het meest geschikt is. Kinderen tot en met 12 jaar mogen meedoen. Je mag in je eentje zingen, maar ook met z’n tweeën of drieën. Tickets voor het concert van K3 zijn niet noodzakelijk om hier aan mee te doen. Heb je vragen, neem dan contact op met kittyroeffen@gmail.com.

Kinderen die geselecteerd zijn om op te treden krijgen uiterlijk 2 juli bericht. Zij worden uitgenodigd voor een masterclass/workshop op zondag 9 juli van 14.00-16.00 uur.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht