Nieuws

Grenswerk & Sounds presenteren 7” GRAEF op RSD

Het Venlose Poppodium Grenswerk presenteert samen met Sounds Record Shop de eerste release van SINGLES ONLY CLUB tijdens Records Store Day op zaterdag 22 april. Het gaat om de debuutsingle van de Limburgse band GRAEF. De single is overdag te koop bij Sounds, ’s avonds wordt tijdens de Record Store Day Afterparty in Grenswerk de single gepresenteerd aan de hand van live-video’s van de twee nummers op de single. Verder treden op deze avond de bands Jo Goes Hunting en Matt Winson op. De entree is gratis bij een aankoop overdag bij Sounds.

Record Store Day is het wereldwijde evenement waarop eenmaal per jaar de liefde voor vinyl en platenzaken wordt gevierd. In Sounds Record Store in Venlo zijn dan de hele dag optredens. Grenswerk organiseert die avond samen met Sounds, V2 Records en 27Tapes de Record Store Day Afterparty. Daar treden de V2-bands Jo Goes Hunting en Matt Winson op. Beide veelbelovende Nederlandse bands brachten afgelopen maanden albums uit op V2 Records. Ook wordt de single van GRAEF gepresenteerd. De single is de hele dag te koop bij Sounds en Grenswerk.

GRAEF is een nieuwe Limburgse band die afgelopen januari in de Moon Studio’s in Maasbracht twee nieuwe nummers opnam met blazers en een strijkersensemble. De twee tracks vormen de debuutsingle van de band, en ook de eerste 7”-single op SINGLES ONLY CLUB.

De acts voor SINGLES ONLY CLUB worden door Grenswerk en Sounds in gezamenlijkheid geselecteerd. Doel is om vier keer per jaar muziek van jonge bands uit te brengen en zo talentvolle en veelbelovende muzikanten een platform te bieden. De nadruk zal liggen op jonge Limburgse bands, maar daarbuiten kan ook. SINGLES ONLY CLUB moet een community van vinyl-aficionado’s worden. Liefhebbers kunnen lid worden door middel van een jaarabonnement. Dan wordt vier keer per jaar de single opgestuurd. De singles zijn verder ook los te koop bij Sounds Record Shop, Grenswerk eetcafé en in de webshop van Sounds. Bands verkopen de singles ook tijdens optredens.

Lid worden van de club: www.grenswerk.nl/singlesonlyclub

Record Store Day Afterparty
Zaterdag 22 april
Met Jo Goes Hunting, Matt Winson, singlepresentatie GRAEF, Sounds DJ-Team.
Vanaf 20.00 uur.
Poppodium Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht