Nieuws

Grenswerk opent deuren voor officiële Zomerparkfeest Clubnights

Grenswerk is tijdens het Zomerparkfeest wederom twee avonden geopend voor de officiële afterparty’s van het festival. Op vrijdag 18 augustus zorgen de twee collectieven Huisgenot en Speelkwartier voor de invulling. Op zaterdag 19 augustus is Grenswerk in de ban van Keezus Christus tijdens zijn clubavond Keezus’ Paradise. Beide avonden zijn gratis toegankelijk.

Huisgenot x Speelkwartier
Op vrijdagnacht bundelen de collectieven Huisgenot en Speelkwartier haar krachten. Deze twee collectieven hebben zich al eerder bewezen in Grenswerk tijdens succesvolle clubavonden in het eetcafé. Dit keer openen we de deuren van de grote zaal voor ze. Je kunt hier genieten van house en techno.

Keezus’ Paradise
Horstenaar Kees Sanders heeft zijn sporen achter de draaitafels ruimschoots verdiend. Vandaar dat hij een eigen clubavond krijgt tijdens de Zomerparkfeest afterparty. Samen met Diskopogo en DDDiscotheque wordt deze avond gevuld met disco en house.

In navolging van de succesvolle afterparty’s tijdens het Zomerparkfeest vorig jaar opent Grenswerk dit jaar wederom haar deuren. Onder de noemer Zomerparkfeest Clubnights is het poppodium aan de Peperstraat in de nachtelijke uren op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus twee dagen geopend voor de Zomerparkfeest Clubnights.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht