Nieuws

Grenswerk is vanaf nu volledig cashless

Poppodium Grenswerk is overgestapt op een digitaal betalingssysteem. Het podium wordt hiermee volledig cashless. Deze stap zorgt onder andere voor meer snelheid, maar ook voor meer veiligheid. Steeds meer transacties vinden plaats via pin, smartphone of elektronisch bankieren. Hiermee speelt het podium in op deze trend. Poppodium Grenswerk is nu dus volledig cashless; dit geldt voor zowel het poppodium als café.

Afgelopen week is het nieuwe systeem uitvoerig getest tijdens een serie test events in het podium en tijdens de eerste terras-dagen van het Grenswerk Café. Voor de bezoeker is dit nieuwe proces vooral handig en efficiënt. Zeker nu steeds meer bezoekers gebruik maken van contactloos betalen.

Tim Gaal (directeur van Poppodium Grenswerk) over het nieuwe systeem: “Met de invoering van dit cashless systeem bieden we zowel onze gasten als onszelf een snelle, hygiënisch en veilige manier van betalen. Bovendien hoef je niet meer met z’n allen in de rij te staan voor de muntenautomaat. Om die reden het begin van een show missen behoort dus tot het verleden.”

Kickstart Cultuurfonds

De overstap naar een cashless podium is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Kickstart Cultuurfonds. Het Kickstart Cultuurfonds is in het leven geroepen om theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten te helpen zich aan te passen aan de anderhalve-meter-samenleving.

Hiermee verdwijnt ook het oude betalingssysteem met consumptiemunten. De consumptiemunten die op dit moment in omloop zijn mogen nog ingewisseld worden tot het einde van dit jaar.

Meer informatie over deze overstap is te vinden via www.grenswerk.nl/cashless

Gerelateerde artikelen met Grenswerk is vanaf nu volledig cashless

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht