Nieuws

Grenswerk haalt Typhoon in samenwerking met De Maaspoort naar Venlo

Typhoon naar Grenswerk op zaterdag 14 mei

Maandag 21 februari 2022

 

Op zaterdag 14 mei staat de MC/rapper Typhoon in Grenswerk. Dit concert is een samenwerking met de Maaspoort Theater & Events. Typhoon is een van de grootste MC’s van Nederland. Hij won talloze prijzen en maakte in 2020 een nieuw album; Lichthuis. Met dit album gaat hij nu op tour door Nederland. De kaartverkoop is meteen begonnen via www.grenswerk.nl.

 

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

 

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

 

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

Zijn nieuwe album Lichthuis is uitgekomen op 30 oktober 2020. Lichthuis is een persoonlijke reis met universele waarden. “Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.”

Gerelateerde artikelen met Grenswerk haalt Typhoon in samenwerking met De Maaspoort naar Venlo

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht