Nieuws

Grenswerk en De Maaspoort halen Waylon terug naar Venlo voor twee concerten

Waylon komt terug naar Venlo voor twee concerten tijdens zijn ‘The World Can Wait Tour.’ Opent zijn tour in Grenswerk op donderdag 12 april. Het tweede concert is op vrijdag 7 september in De Maaspoort. Dit is tevens de opening van het nieuwe theaterseizoen in De Maaspoort. De twee concerten die Waylon in april 2017 in Grenswerk gaf verkochten allebei binnen één dag uit. De kaartverkoop start morgen (dinsdag 23 januari) om 09:00 via www.grenswerk.nl en www.maaspoort.nl en de verschillende voorverkooppunten. Beide shows worden door Grenswerk en De Maaspoort gezamenlijk geproduceerd en gepromoot.

In het jaar waarin Waylon voor de tweede keer voor Nederland gaat uitkomen tijdens het Eurovisie Songfestival gaat hij ook nog deze stevige live tour doen. Als jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night en met uitverkochte shows in Ahoy gaat Waylon nog steeds als een speer. Vorig jaar speelde Waylon tevens als een van de headliners op Zomerparkfeest. Nu is hij terug voor een nieuwe clubtour. In deze tour zijn twee concerten in Venlo opgenomen. Dit zijn beide staconcerten, eentje bij Grenswerk en een in de Frans Boermans zaal van de Maaspoort.

Al sinds zijn 18e werkt Waylon onvermoeibaar aan zijn muzikale carrière. In Nashville werkte hij samen met zijn grote held Waylon Jennings en daarna nam hij deel aan Holland’s Got Talent op SBS6. Een jaar later bracht platenmaatschappij Universal Music hem als eerste Nederlander onder bij het Motown Label. Terwijl hij aan zijn derde album werkte werd hij gevraagd voor het Eurovisie Songfestival. Onder de naam The Common Linnets behaalden hij samen met Ilse DeLange de tweede plaats met het nummer Calm After The Storm. Nu hij zijn 4e studioalbum uitgebracht heeft is hij gedrevener dan ooit en komt hij met een gloednieuwe show naar Venlo.

Gerelateerde artikelen met Grenswerk en De Maaspoort halen Waylon terug naar Venlo voor twee concerten

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht