Nieuws

Grenswerk biedt studiotijd aan acts uit de regio

Poppodium Grenswerk stelt dit najaar de opnamestudio in het gebouw ter beschikking aan vier talentvolle acts. De studiotijd is gratis maar acts moeten wel een plan schrijven waarin ze uitleggen hoe ze de dagen in de studio willen gebruiken en wat ze willen doen met de opnames. De beste vier plannen worden gekozen, en de acts krijgen begeleiding in het verdere proces. Grenswerk zal zorg dragen voor een professionele vastlegging in beeld. Het project heet DE STUDIO ROEPT.

Op dit moment zijn de deuren van het Venlose poppodium gesloten. Na de aangescherpte maatregelen van vorige week is besloten alle optredens de komende weken te verplaatsen. Om regionale acts toch iets te kunnen bieden is besloten om de inpandige studio ter beschikking te stellen aan de vier acts die met het beste plan voor deze studiotijd komen. Tijdens de opnames in Grenswerk worden alle richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Voor het project DE STUDIO ROEPT is het genre muziek dat gemaakt wordt niet van belang, net als het niveau van de muzikanten of de manier waarop ze muziek maken. Een metalband is welkom, maar ook een hiphopcrew of een houseproducer: iedere muzikant voor wie de studio van nut kan zijn. Grenswerk zoekt muzikanten die zich binnen een straal van 50 kilometer bevinden. Het enige wat van de acts wordt gevraagd is om hun plannen op papier te zetten. Inschrijven kan vóór 13 november door een mail te sturen naar destudioroept@grenswerk.nl. Het podium zal dan de beste vier plannen uitkiezen, en de acts verder begeleiden in het proces. Iedere act mag twee dagen de studio in.

 

Gerelateerde artikelen met Grenswerk biedt studiotijd aan acts uit de regio

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht