Nieuws

Glennis Grace op zaterdag 13 november naar Grenswerk

Op zaterdag 13 november speelt de pop & soul zangeres Glennis Grace in Venlo. De afgelopen jaren bereikte Grace de finale van America’s Got Talent en verkocht AFAS Live en Ahoy uit met haar eerbetoon aan Whitney Houston. Dit najaar tourt ze door Nederland en op zaterdag 13 november speelt ze in Grenswerk. Tickets zijn meteen nu verkrijgbaar via www.grenswerk.nl.

Glennis Grace brak in 1994 door toen de ze de Soundmix Show won met haar vertolking van Whitney Houston. Ze sleepte hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single I’m Gonna Be Strong werd datzelfde jaar een bescheiden hit. In de jaren daarna deed ze mee aan het Eurovisie Songfestival en bracht ze meerdere albums uit, zowel Nederlands- als Engelstalig.

In 2011 beleefde ze haar ‘tweede doorbraak’, toen ze met Volumia’s Afscheid in het tv-programma Beste Zangers half Nederland omverblies. Op 8 april 2011 werd dit haar eerste nummer 1-hit in Nederland en later ontving ze ook nog eens een gouden plaat hiervoor. Aan het eind van datzelfde scoorde ze met ‘Wil Je Niet Nog 1 Nacht’, een duet tussen haar en Edwin Evers, haar tweede nummer 1-hit.

Sindsdien gaat het alleen maar opwaarts met haar carrière. Met gelegenheidsformatie The Ladies Of Soul speelde ze meerdere uitverkochte shows in de Ziggo Dome. In 2018 maakte ze de oversteek naar Amerika. Hier bereikte ze de finale van America’s Got Talent. Terug in Nederland verkocht Grace Ahoy uit met haar eerbetoon aan Whitney Houston.

Na de grote shows de afgelopen jaren is het voor Glennis Grace nu tijd om weer een toer langs de Nederlandse clubs te doen. Ze kan niet wachten om tijdens deze shows weer met haar band te gaan spelen en nieuwe muziek te laten horen. Het afgelopen jaar heeft ze veel tijd gebruikt om nieuwe muziek te schrijven. Tijdens de show op 13 november hoor je niet alleen Glennis haar vertrouwde muziek en covers van haar inspiratiebronnen maar ook heel veel nieuw en eigen werk.

Gerelateerde artikelen met Glennis Grace op zaterdag 13 november naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht