Nieuws

Ghostface Killah naar Grenswerk

Exclusieve Benelux show in Venlo

De legendarische rapper Ghostface Killah uit New York komt op zaterdag 12 mei naar Grenswerk. Ghostface is een van de oprichters van de vermaarde Wu Tang Clan. De show is exclusief voor de Benelux, Ghostface staat verder alleen in Berlijn en London. Het optreden in Venlo wordt gepresenteerd door Grenswerk en streetwear store Calico Jack. Kaartkopers krijgen naast entree voor het concert een Calico Jack winkeltegoed. De kaartverkoop start morgen (zaterdag 31 maart) om 10.00 uur via www.grenswerk.nl en in de winkel van Calico Jack.

Exact 25 jaar geleden denderde Ghostface Killah de hiphop binnen met de allereerste verse op het debuutalbum van de legendarische Wu Tang Clan uit Staten Island, New York, misschien wel het beste rapcollectief ooit. RZA, GZA, Ol’ Dirty Bastard, Method Man, Raekwon, Ghostface: de lijst met legendarische namen binnen deze crew is oneindig. Allemaal bouwden ze aan een flinke solocarrière naast hun bijdrage aan de Wu-Tang albums.

Zeker Ghostface. Hij bracht door de jaren heen succesvolle albums uit als Ironman, Supreme Clientele, Fishscale of recent nog Sour Soul, een collab met de Canadese jazzhopband BADBADNOTGOOD. Zijn hoge, snelle, emotionele raps blijven altijd direct herkenbaar.

Vijfentwintig jaar na Enter The Wu-Tang (36 Chambers) komt Ghostface Killah naar Venlo. En hij brengt een special guest mee. Iedere kaartkoper krijgt naast entree voor de show 15 euro winkeltegoed van Calico Jack.

Ghostface Killah + special guest
Zaterdag 12 mei 2018
Grenswerk Venlo
Tickets: 26 euro (inclusief 15 euro Calico Jack winkeltegoed)

Gerelateerde artikelen met Ghostface Killah naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht