Nieuws

Gezocht: huiskamers in Venlo-Oost

Tweede editie van Oost West Huiskamer Festival op 24 november
Na het grote succes van het Oost West Huiskamer Festival in de huiskamers van Venlo-Centrum in 2018, vindt op zondag 24 november 2019 de tweede editie van het huiskamerfestival plaats. Deze editie wordt gehouden in Venlo-Oost. In totaal zal er in 15 huiskamers geprogrammeerd worden. Huiskamers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Oost West is een project van Poppodium Grenswerk en Kunstencentrum Venlo.

Oost West is een winters festival, verdeeld over verschillende huiskamers geconcentreerd in één wijk van de stad. Een festival waar talentontwikkeling én ontmoeting tussen artiesten, publiek en gezinnen die hun huiskamer ter beschikking stellen centraal staat. Oost West wil graag publiek op een intieme manier laten kennis maken met muziek uit de regio. In iedere huiskamer wordt een ervaren artiest geprogrammeerd, die een jong talent onder zijn of haar hoede neemt. Iedere artiest wordt gekoppeld aan één huiskamer en zal daar drie korte optredens verzorgen. Het festival vindt dit jaar in de wijk Venlo-Oost plaats. Op deze manier is het voor publiek eenvoudig om op loop- of fietsafstand meerdere huiskamers te bezoeken. Volgend jaar zal weer een andere wijk gekozen worden. De optredens duren van 13:00 tot 18:00 uur.

Aanmelden huiskamers
Oost West zoekt 15 huiskamers in Venlo-Oost die op zondag 24 november hun deuren willen openen. De huiskamers worden gekoppeld aan een artiest door de festivalorganisatie. Verder is er alle vrijheid om samen met de artiesten een plan te maken voor de middag. De huiskamers die zich opgeven fungeren als gastheer/vrouw en bepalen zelf hoe ze dat gastheerschap invullen. Drankjes, eventueel hapjes: de keus ligt bij de huiskamers zelf. Interesse? Opgeven kan bij Mieke Arts van het Kunstencentrum cornelissen.arts@tiscali.nl. Geef a.u.b. ook aan of je eventuele extra’s in de huiskamer hebt staan, zoals een piano.

 

Gerelateerde artikelen met Gezocht: huiskamers in Venlo-Oost

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht