Nieuws

Geoff Wyld brengt eerste officiële single ” A L I V E ” uit!

Vraag jij je ook wel eens af hoe het zou klinken als Tame Impala en Matt Corby samen een muzikale liefdesbaby zouden krijgen? Het antwoord hierop is ‘’ A L I V E ”, de eerste officiële single van Geoff Wyld die vrijdag 13 april, is uitgekomen.

Begin maart besloten de mannen van Geoff Wyld om, samen met de ervaren producer Ingo Jetten,  bij gebrek aan een studio de single op te nemen in the next best thing: een verlaten huis in België onder het toeziend oog van Jezus beeldjes, oude poppen en vele levenloze insecten. Catchy zang, spacey  effecten en harde partijen zorgen ervoor dat dit nummer van begin tot eind interessant blijft.

Geoff Wyld werd in 2016 opgericht door Jacko Franzen, Leroy Huis en Patrick Claessens. Liefde, gemaakte reizen en een vleugje humor zijn de ingrediënten waarmee de nummers van de band geschreven worden. Een aantal volgers van Pop in Limburg heeft deze band al live kunnen zien tijdens de eerste voorronde  van Nu of Nooit 2017. Nu, precies een halfjaar later en tevens ook op een vrijdag de 13de, kan de resterende menigte de single ‘’A L I V E’’  van Geoff Wyld luisteren, streamen, kopen etc. op alle online platformen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht