Nieuws

Geen Airwalk Indoor Trance Festival in 2020

Op zaterdag 28 november zou de derde editie van het grootschalige Airwalk Indoor Trance Festival plaats moeten vinden in de Maaspoort Theater & Events in Venlo. Het Indoor Trance Festival is een samenwerking tussen Airwalk Events, De Maaspoort en Grenswerk. De afgelopen twee jaren kwamen er naast bezoekers uit heel Nederland ook veel bezoekers uit het buitenland. Er is daarom besloten om deze editie niet door te laten gaan vanwege het corona-virus.

Binnen enkele weken is het corona-virus COVID-19 een zeer belangrijk internationaal onderwerp geworden. Vanwege veiligheidsredenen en de grote voorbereidingstijd voor een dergelijk event als Airwalk Indoor Trance Festival is besloten om de editie voor 2020 over te slaan. De kaartverkoop voor het event was nog niet gestart.

Airwalk Indoor Trance Festival haalt naast veel regionale bezoekers jaarlijks ook veel bezoekers uit de hele wereld naar Venlo. Afgelopen edities wisten bezoekers uit onder andere de volgende landen de weg naar Venlo te vinden: Oostenrijk, België, Canada, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Egypte, Frankrijk, Groot Britannië, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Polen, Spanje, Turkije, USA.

Airwalk Indoor Trance Festival gaat in 2021 weer plaats vinden in De Maaspoort. De precieze datum zal op een later tijdstip gecommuniceerd worden.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht