Nieuws

Finale jury Nu of Nooit 2018 bekend!

Met veel trots presenteert Pop in Limburg de finale jury van Nu of Nooit 2018!
Deze vijf professionals uit de Nederlandse muziekindustrie zullen aanstaande zaterdag 8 december in ECI Cultuurfabriek beslissen welke act zich de winnaar van Nu of Nooit 2018 mag noemen!

Gijs Vervliet
Gijs Vervliet is allround radiomaker en muzieksamensteller voor Pinguin Radio en voorheen voor Omroep WNL (NPO Radio 1 en 2) en Kink FM. Als muziekprofessional, radioproducer en journalist is hij altijd op zoek naar de nieuwste bands en artiesten. Hij beoordeelt de toegezonden promo’s voor Pinguin Radio, schrijft over muziek en festivals en de afgelopen vijf jaar heeft Gijs muzikaal Nederlands talent een plek gegeven om live te kunnen spelen in de studio van NPO Radio 1.

Jack Pisters
Jack Pisters heeft een grote staat van dienst als gitarist, docent en consultant in de Nederlandse muziekindustrie. Hij is de ontwerper en studieleider van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, mede-artistiek leider van het Amsterdam Electric Guitar Heaven Festival, hoofd van de Dutch School of Popular Music, bedenker van de A-MACK-methode, oprichter van DAWA Records, mede-initiatiefnemer van de Guitar Matrix-festivals en meer. Als gitarist kennen we hem onder andere van Avalon, Soylent Green, S.C.A.R. Anouk en de Keith Caputo band.

Sytse Wils
Sytse Wils is programmeur bij TivoliVredenburg, hét prachtige muziekgebouw in Utrecht. Hier is hij medeverantwoordelijk voor het muziekaanbod dat telkens weer gevarieerd, verrassend, vernieuwend en verreikend is. Naast Sytse’s werkzaamheden bij TivoliVredenburg, is hij ook werkzaam bij Into The Great Wide Open, Ramblin Roots Festival, Transition Jazz Festival en Here Comes The Summer.

Xander van Dijck
Als oprichter van het Rotterdamse agency Cloudhead heeft Xander bands onder zijn hoede als De Likt, Hausmagger, Hallo Venray, Knarsetand, The Glucks, White Fang, Spasmodique en Henk & Melle. Hij verzorgt voornamelijk boekingen maar bracht ook platen uit en doet voor enkele van de bands uit zijn stal ook het management. Xander is zelf ook muzikant en speelt/speelde in allerlei bands zoals Anemone en The Afterveins. Hiermee gaf hij optredens op o.a. Metropolis, Into The Great Wide Open en Noorderslag en speelde hij samen met bands zoals Kasabian, The Animals, Matt Hollywood (Brian Jonestown Massacre) and the bad Feelings.

Pierre Oitmann
Pierre Oitmann schrijft over muziek voor dagblad Metro. Voorheen was hij werkzaam voor NPO Radio 2, NU.nl en Veronica Magazine. Als muziekjournalist interviewde hij artiesten als Mumford & Sons, Coldplay, Ed Sheeran, Anne-Marie, David Guetta, Martin Garrix, Twenty One Pilots, Editors, Jess Glynne, Jason Mraz, Scooter, Lenny Kravitz, Tori Amos, Foo Fighters, Armin van Buuren, George Benson, Pet Shop Boys, Broederliefde, Avril Lavigne, Afrojack, Cliff Richard, Tony Bennett, Anouk, Ryan Adams, Tiësto, Simply Red en Slash. Naast talloze concert- en festivalrecensies heeft Pierre verslag gedaan van onder andere het Eurovisie Songfestival, Amsterdam Dance Event, Noorderslag en de MTV Europe Music Awards.


Op zaterdag 8 december vindt de finale van Nu of Nooit 2018 plaats in ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Het belooft een avond te worden met toffe shows van allerlei muziekstijlen, een bijzondere prijsuitreiking én filmbeelden van de acts in de voorbereiding naar de finale! De winnaar van Nu of Nooit 2018 mag zich een jaar lang de ‘meest veelbelovende act van Limburg’ noemen en mag de 50e editie van Pinkpop openen. Ook krijgt de act budget voor coaching en studio opnames en nog allerlei andere kansen om zichzelf in de kijker te spelen en zich te ontwikkelen.

Get your tickets here!

Gerelateerde artikelen met Finale jury Nu of Nooit 2018 bekend!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht