Nieuws

Fabrik Royale en Poppodium Volt presenteren The Vinylist Market

FABRIK ROYALE en POPPODIUM VOLT presenteren op 19 november THE VINYLIST MARKET. Deze dag staat in het teken van vinyl met een divers programma.

Op zoek naar die speciale LP of wil je gewoon eens snuffelen tussen het diverse aanbod? Grote kans dat je vindt wat je zoekt op de platenbeurs in de grote zaal. Hier staan verschillende standhouders je graag ter dienst. Met medewerking van George and the Bear (Genk), Ray Elpee(Eindhoven), Kinsum Records Rechtstraat 9, Maastricht (Maastricht),Robbie’s Records (Den Bosch), Fata Morgana Music (Oirsbeek) en JOHE (Jabeek).
De kleine zaal biedt podium aan vier bands. Barosz trapt om 13.00u af met hun symfonische indie poprock. Deze veelbelovende act staat in de voorrondes van Nu of Nooit. The Hourglass Instinct neemt het stokje over om 14.15u met hun blues en rock & roll. Verwacht verscheurende gitaarrifs, waanzinnig drumwerk en donderende baslijnen. Om 15.30u is het de beurt aan Fitches uit Dortmund. Zij brengen gepassioneerde stoner punk en bluesrock. Fabrik Royale sluit de middag af om 16.45u. Deze band speelt heavy alternative rock met een eigenzinnig tintje. Ze willen niet alleen maar muziek creeëren, maar ook zorgen dat hun liedjes band en publiek met elkaar verbinden.

De middag wordt aan elkaar gepraat door Sjon King Mobe Mobers.

Tickets kosten €4,- en zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij Poppodium Volt aan de kassa.

Gerelateerde artikelen met Fabrik Royale en Poppodium Volt presenteren The Vinylist Market

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht